COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV
Private companiesTransportation Services • COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV

Contactgegevens COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwlandln. 25 3200 Aarschot - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-56-75-57 32-16-56-75-57

Fax (fax): 32-16-56-75-86 32-16-56-75-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV
Products information COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07567077636
Ondernemingsnummer: 3373321533
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV
(Get full report from official database of BE for COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV
Addition kinds of activities for COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV

509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
07619901. Bemanningsleden, boerenarbeid: aanbestedende diensten | Crew leaders, farm labor: contracting services
24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses

Werken bij COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat vooral uit het klaarmaken van de bestellingen via orderpicking. Daarnaast zal je ook in- en uitpakwerk en stapelwerk verrichten.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV in sociale netwerken
Look for responds of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. Laat een reactie achter voor COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. Leave a respond for COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV. COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV op de google maps. Adres en contacten COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV
Location of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV on the google maps. Address and contacts of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: ABC Publisac sprl | Arti Import Benelux | RODRIGUE LESAGE | Agos NV | SPEELMANS E

Other related companies as COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV: ABC Publisac sprl | Arti Import Benelux | RODRIGUE LESAGE | Agos NV | SPEELMANS E

COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07567077636. Het bedrijf COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV bevindt zich op het adres: Nieuwlandln. 25 3200 Aarschot - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, openstaande posities, locatie van COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV op de kaart.

COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, company assigned to the tax number BE07567077636. The company COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is located at the address: Nieuwlandln. 25 3200 Aarschot - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV were not found.
The main activity of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV is not available. You also can look at reviews of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, open positions, location of COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COSMETIC & CLEANING PRODUCTS NV, employees, financial statistics.