SPEELMANS E

Contactgegevens SPEELMANS E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPEELMANS E: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPEELMANS E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMEILSTRAAT 71; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89357450 (+32-89357450) 89357450 (+32-89357450)

Fax (fax): +32 (53) 744-82-53 +32 (53) 744-82-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPEELMANS E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPEELMANS E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPEELMANS E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPEELMANS E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPEELMANS E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPEELMANS E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPEELMANS E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPEELMANS E
Products information SPEELMANS E

BTW identificatienummer (tax): BE07292419433
Ondernemingsnummer: 3195343017
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SPEELMANS E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPEELMANS E
(Get full report from official database of BE for SPEELMANS E)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPEELMANS E
Addition kinds of activities for SPEELMANS E

594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
42120000. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij SPEELMANS E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPEELMANS E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPEELMANS E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPEELMANS E. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van SPEELMANS E in sociale netwerken
Look for responds of SPEELMANS E in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPEELMANS E. Laat een reactie achter voor SPEELMANS E. SPEELMANS E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPEELMANS E. Leave a respond for SPEELMANS E. SPEELMANS E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPEELMANS E op de google maps. Adres en contacten SPEELMANS E
Location of SPEELMANS E on the google maps. Address and contacts of SPEELMANS E

Andere gerelateerde bedrijven als come SPEELMANS E SPEELMANS E: 'T SPONSKE BEVEREN | Gemeentelijke Openbare Bibliotheek | MARTINE JENAER | L.R.V. PRODUKTIES | LES OURSONS EN BALADE

Other related companies as SPEELMANS E: 'T SPONSKE BEVEREN | Gemeentelijke Openbare Bibliotheek | MARTINE JENAER | L.R.V. PRODUKTIES | LES OURSONS EN BALADE

SPEELMANS E is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPEELMANS E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07292419433. Het bedrijf SPEELMANS E bevindt zich op het adres: SMEILSTRAAT 71; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in SPEELMANS E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPEELMANS E is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPEELMANS E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPEELMANS E, openstaande posities, locatie van SPEELMANS E op de kaart.

SPEELMANS E is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPEELMANS E, company assigned to the tax number BE07292419433. The company SPEELMANS E is located at the address: SMEILSTRAAT 71; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in SPEELMANS E were not found.
The main activity of SPEELMANS E is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPEELMANS E is not available. You also can look at reviews of SPEELMANS E, open positions, location of SPEELMANS E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPEELMANS E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPEELMANS E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPEELMANS E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPEELMANS E, employees, financial statistics.