Librairies des Palais

Contactgegevens Librairies des Palais: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Librairies des Palais: address, phone, fax, email, website, opening hours

Librairies des Palais

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palais 208; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 245 50 20 (+32-02 245 50 20) 02 245 50 20 (+32-02 245 50 20)

Fax (fax): +32 (81) 701-20-70 +32 (81) 701-20-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Librairies des Palais: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Librairies des Palais"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Librairies des Palais"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Librairies des Palais, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Librairies des Palais. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Librairies des Palais, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Librairies des Palais. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Librairies des Palais
Products information Librairies des Palais

BTW identificatienummer (tax): BE03671875000
Ondernemingsnummer: 3567230224
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Librairies des Palais zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Librairies des Palais
(Get full report from official database of BE for Librairies des Palais)

Aanvulling soorten activiteiten voor Librairies des Palais
Addition kinds of activities for Librairies des Palais

229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
23990301. Banners, gemaakt van stof | Banners, made from fabric
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
30819902. Vloer- of wandbekleding, niet-ondersteunde kunststoffen | Floor or wall covering, unsupported plastics
50820405. Steengroeve machines en uitrusting | Quarrying machinery and equipment

Werken bij Librairies des Palais: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Librairies des Palais: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Librairies des Palais. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Librairies des Palais. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Librairies des Palais in sociale netwerken
Look for responds of Librairies des Palais in social networks

Lees alle opmerkingen voor Librairies des Palais. Laat een reactie achter voor Librairies des Palais. Librairies des Palais bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Librairies des Palais. Leave a respond for Librairies des Palais. Librairies des Palais on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Librairies des Palais op de google maps. Adres en contacten Librairies des Palais
Location of Librairies des Palais on the google maps. Address and contacts of Librairies des Palais

Andere gerelateerde bedrijven als come Librairies des Palais Librairies des Palais: HERMAN GOVAERTS | INSTITUUT LIZZY | N. GOBIN | St-Lucia | VERMEULEN

Other related companies as Librairies des Palais: HERMAN GOVAERTS | INSTITUUT LIZZY | N. GOBIN | St-Lucia | VERMEULEN

Librairies des Palais is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Librairies des Palais, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03671875000. Het bedrijf Librairies des Palais bevindt zich op het adres: Rue des Palais 208; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Librairies des Palais zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Librairies des Palais is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Librairies des Palais is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Librairies des Palais, openstaande posities, locatie van Librairies des Palais op de kaart.

Librairies des Palais is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Librairies des Palais, company assigned to the tax number BE03671875000. The company Librairies des Palais is located at the address: Rue des Palais 208; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. Products created in Librairies des Palais were not found.
The main activity of Librairies des Palais is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Librairies des Palais is not available. You also can look at reviews of Librairies des Palais, open positions, location of Librairies des Palais on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Librairies des Palais, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Librairies des Palais, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Librairies des Palais, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Librairies des Palais, employees, financial statistics.