LIBRAIRIE DU HAMEAU

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LIBRAIRIE DU HAMEAU
Private companiesWater Transportation • LIBRAIRIE DU HAMEAU

Contactgegevens LIBRAIRIE DU HAMEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU HAMEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU HAMEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Landelies 50; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 32 63 38 (+32-071 32 63 38) 071 32 63 38 (+32-071 32 63 38)

Fax (fax): 071 32 63 38 (+32-071 32 63 38) 071 32 63 38 (+32-071 32 63 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU HAMEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU HAMEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU HAMEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU HAMEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU HAMEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU HAMEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU HAMEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU HAMEAU
Products information LIBRAIRIE DU HAMEAU

BTW identificatienummer (tax): BE06439056396
Ondernemingsnummer: 4685363769
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LIBRAIRIE DU HAMEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU HAMEAU
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU HAMEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU HAMEAU
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU HAMEAU

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
39999936. Stage hardware en apparatuur, behalve verlichting | Stage hardware and equipment, except lighting
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij LIBRAIRIE DU HAMEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU HAMEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU HAMEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU HAMEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU HAMEAU in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU HAMEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU HAMEAU. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU HAMEAU. LIBRAIRIE DU HAMEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU HAMEAU. Leave a respond for LIBRAIRIE DU HAMEAU. LIBRAIRIE DU HAMEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU HAMEAU op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU HAMEAU
Location of LIBRAIRIE DU HAMEAU on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU HAMEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU HAMEAU LIBRAIRIE DU HAMEAU: Jopa Construct BVBA | GARAGE MARC NUYTS | Riquet | GUIDO MAES | Toth-Budai M

Other related companies as LIBRAIRIE DU HAMEAU: Jopa Construct BVBA | GARAGE MARC NUYTS | Riquet | GUIDO MAES | Toth-Budai M

LIBRAIRIE DU HAMEAU is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU HAMEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439056396. Het bedrijf LIBRAIRIE DU HAMEAU bevindt zich op het adres: Rue de Landelies 50; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 727,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU HAMEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU HAMEAU is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU HAMEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU HAMEAU, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU HAMEAU op de kaart.

LIBRAIRIE DU HAMEAU is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU HAMEAU, company assigned to the tax number BE06439056396. The company LIBRAIRIE DU HAMEAU is located at the address: Rue de Landelies 50; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 727,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Booksellers. Products created in LIBRAIRIE DU HAMEAU were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU HAMEAU is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU HAMEAU is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU HAMEAU, open positions, location of LIBRAIRIE DU HAMEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU HAMEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU HAMEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU HAMEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU HAMEAU, employees, financial statistics.