CIPE BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CIPE BELGIUM SA
Private companiesMotion Pictures • CIPE BELGIUM SA

Contactgegevens CIPE BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIPE BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIPE BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De L'Humanite 114 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-70-35-55-58 32-70-35-55-58

Fax (fax): 32-25-58-14-15 32-25-58-14-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIPE BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIPE BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIPE BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIPE BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIPE BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIPE BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIPE BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIPE BELGIUM SA
Products information CIPE BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE01072784423
Ondernemingsnummer: 6770019531
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CIPE BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIPE BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for CIPE BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIPE BELGIUM SA
Addition kinds of activities for CIPE BELGIUM SA

505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
26790203. Ei kartons, gegoten pulp: gemaakt van aangekocht materiaal | Egg cartons, molded pulp: made from purchased material
30619902. Automotive rubberartikelen (mechanisch) | Automotive rubber goods (mechanical)
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
38420203. Katoen, absorberend: gesteriliseerd | Cotton, absorbent: sterilized

Werken bij CIPE BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIPE BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIPE BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIPE BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Student mét ervaring horeca gezocht (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een welness en sportcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste zaalmedewerker.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

Zoek naar antwoorden van CIPE BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of CIPE BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIPE BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor CIPE BELGIUM SA. CIPE BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIPE BELGIUM SA. Leave a respond for CIPE BELGIUM SA. CIPE BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIPE BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten CIPE BELGIUM SA
Location of CIPE BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of CIPE BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CIPE BELGIUM SA CIPE BELGIUM SA: FLBISCUITS DELACRE NV | B. VANISTENDAEL | GERARD A ET Fils SPRL | DE LANGHE-VAN HOECKE | Pilisoft, Piet Lietaer

Other related companies as CIPE BELGIUM SA: FLBISCUITS DELACRE NV | B. VANISTENDAEL | GERARD A ET Fils SPRL | DE LANGHE-VAN HOECKE | Pilisoft, Piet Lietaer

CIPE BELGIUM SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CIPE BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01072784423. Het bedrijf CIPE BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Bd. De L'Humanite 114 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in CIPE BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIPE BELGIUM SA is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIPE BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIPE BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van CIPE BELGIUM SA op de kaart.

CIPE BELGIUM SA is a company, that was registered 2017 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CIPE BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE01072784423. The company CIPE BELGIUM SA is located at the address: Bd. De L'Humanite 114 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in CIPE BELGIUM SA were not found.
The main activity of CIPE BELGIUM SA is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CIPE BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of CIPE BELGIUM SA, open positions, location of CIPE BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIPE BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIPE BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIPE BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIPE BELGIUM SA, employees, financial statistics.