La Gazette

Contactgegevens La Gazette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Gazette: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Gazette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Edmond Tollenaere 1C; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 426 65 69 (+32-02 426 65 69) 02 426 65 69 (+32-02 426 65 69)

Fax (fax): 02 426 65 69 (+32-02 426 65 69) 02 426 65 69 (+32-02 426 65 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Gazette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Gazette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Gazette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Gazette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Gazette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Gazette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Gazette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Gazette
Products information La Gazette

BTW identificatienummer (tax): BE09736328125
Ondernemingsnummer: 8576995849
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in La Gazette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Gazette
(Get full report from official database of BE for La Gazette)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Gazette
Addition kinds of activities for La Gazette

22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
35370100. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
50879909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial

Werken bij La Gazette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Gazette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Gazette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Gazette. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van La Gazette in sociale netwerken
Look for responds of La Gazette in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Gazette. Laat een reactie achter voor La Gazette. La Gazette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Gazette. Leave a respond for La Gazette. La Gazette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Gazette op de google maps. Adres en contacten La Gazette
Location of La Gazette on the google maps. Address and contacts of La Gazette

Andere gerelateerde bedrijven als come La Gazette La Gazette: NEERMAN CONSULTING | No Limits | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING | VAN DEN BRANDEN | Hollevoet L

Other related companies as La Gazette: NEERMAN CONSULTING | No Limits | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING | VAN DEN BRANDEN | Hollevoet L

La Gazette is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Gazette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09736328125. Het bedrijf La Gazette bevindt zich op het adres: Rue Edmond Tollenaere 1C; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in La Gazette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Gazette is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Gazette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Gazette, openstaande posities, locatie van La Gazette op de kaart.

La Gazette is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Gazette, company assigned to the tax number BE09736328125. The company La Gazette is located at the address: Rue Edmond Tollenaere 1C; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Booksellers. Products created in La Gazette were not found.
The main activity of La Gazette is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of La Gazette is not available. You also can look at reviews of La Gazette, open positions, location of La Gazette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Gazette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Gazette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Gazette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Gazette, employees, financial statistics.