Dan Info Distribution SPRL

Contactgegevens Dan Info Distribution SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dan Info Distribution SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dan Info Distribution SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Blaes 143; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 42 82 (+32-02 502 42 82) 02 502 42 82 (+32-02 502 42 82)

Fax (fax): 02 502 42 82 (+32-02 502 42 82) 02 502 42 82 (+32-02 502 42 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dan Info Distribution SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dan Info Distribution SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dan Info Distribution SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dan Info Distribution SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dan Info Distribution SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dan Info Distribution SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dan Info Distribution SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dan Info Distribution SPRL
Products information Dan Info Distribution SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05877929687
Ondernemingsnummer: 3628753662
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Dan Info Distribution SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dan Info Distribution SPRL
(Get full report from official database of BE for Dan Info Distribution SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dan Info Distribution SPRL
Addition kinds of activities for Dan Info Distribution SPRL

5145. Banketbakkerij | Confectionery
5942. Boekwinkels | Book stores
348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
26310405. Latex bord | Latex board
33990203. Spikes, nonferrous metaal of draad | Spikes, nonferrous metal or wire
39449909. vliegers | Kites
39650301. Oogjes, metaal: kleding, stoffen, laarzen of schoenen | Eyelets, metal: clothing, fabrics, boots, or shoes
50649910. Stofzuigers, huishoudelijk | Vacuum cleaners, household

Werken bij Dan Info Distribution SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dan Info Distribution SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dan Info Distribution SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dan Info Distribution SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van Dan Info Distribution SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dan Info Distribution SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dan Info Distribution SPRL. Laat een reactie achter voor Dan Info Distribution SPRL. Dan Info Distribution SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dan Info Distribution SPRL. Leave a respond for Dan Info Distribution SPRL. Dan Info Distribution SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dan Info Distribution SPRL op de google maps. Adres en contacten Dan Info Distribution SPRL
Location of Dan Info Distribution SPRL on the google maps. Address and contacts of Dan Info Distribution SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dan Info Distribution SPRL Dan Info Distribution SPRL: JEAN LESPIRE | NEW LINE | Green Time | COIFFURE SARCO | Nachtergaele H

Other related companies as Dan Info Distribution SPRL: JEAN LESPIRE | NEW LINE | Green Time | COIFFURE SARCO | Nachtergaele H

Dan Info Distribution SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dan Info Distribution SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877929687. Het bedrijf Dan Info Distribution SPRL bevindt zich op het adres: Rue Blaes 143; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Dan Info Distribution SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dan Info Distribution SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dan Info Distribution SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dan Info Distribution SPRL, openstaande posities, locatie van Dan Info Distribution SPRL op de kaart.

Dan Info Distribution SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dan Info Distribution SPRL, company assigned to the tax number BE05877929687. The company Dan Info Distribution SPRL is located at the address: Rue Blaes 143; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. Products created in Dan Info Distribution SPRL were not found.
The main activity of Dan Info Distribution SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dan Info Distribution SPRL is not available. You also can look at reviews of Dan Info Distribution SPRL, open positions, location of Dan Info Distribution SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dan Info Distribution SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dan Info Distribution SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dan Info Distribution SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dan Info Distribution SPRL, employees, financial statistics.