Cuesmes (Librairie de)

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Cuesmes (Librairie de)
Private companiesWater Transportation • Cuesmes (Librairie de)

Contactgegevens Cuesmes (Librairie de): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuesmes (Librairie de): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuesmes (Librairie de)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Ciply 2; 7033; Mons (Cuesmes), België

Telefoon (phone): 065 35 13 56 (+32-065 35 13 56) 065 35 13 56 (+32-065 35 13 56)

Fax (fax): +32 (13) 944-54-98 +32 (13) 944-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuesmes (Librairie de): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuesmes (Librairie de)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuesmes (Librairie de)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuesmes (Librairie de), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuesmes (Librairie de). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuesmes (Librairie de), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuesmes (Librairie de). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuesmes (Librairie de)
Products information Cuesmes (Librairie de)

BTW identificatienummer (tax): BE03003906250
Ondernemingsnummer: 8102386474
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Cuesmes (Librairie de) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuesmes (Librairie de)
(Get full report from official database of BE for Cuesmes (Librairie de))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuesmes (Librairie de)
Addition kinds of activities for Cuesmes (Librairie de)

013300. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
571399. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
34439902. Containers, verzending (bommen, enz.): Metalen plaat | Containers, shipping (bombs, etc.): metal plate
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
39490401. Bobsleds | Bobsleds
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij Cuesmes (Librairie de): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuesmes (Librairie de): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuesmes (Librairie de). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuesmes (Librairie de). Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van Cuesmes (Librairie de) in sociale netwerken
Look for responds of Cuesmes (Librairie de) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuesmes (Librairie de). Laat een reactie achter voor Cuesmes (Librairie de). Cuesmes (Librairie de) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuesmes (Librairie de). Leave a respond for Cuesmes (Librairie de). Cuesmes (Librairie de) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuesmes (Librairie de) op de google maps. Adres en contacten Cuesmes (Librairie de)
Location of Cuesmes (Librairie de) on the google maps. Address and contacts of Cuesmes (Librairie de)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuesmes (Librairie de) Cuesmes (Librairie de): CRةDIT AGRICOLE | Kijkbuis (De) | BART WYCKMANS | Van Caille P | CAISSERIE D'HOLLANDER

Other related companies as Cuesmes (Librairie de): CRةDIT AGRICOLE | Kijkbuis (De) | BART WYCKMANS | Van Caille P | CAISSERIE D'HOLLANDER

Cuesmes (Librairie de) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuesmes (Librairie de), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03003906250. Het bedrijf Cuesmes (Librairie de) bevindt zich op het adres: Rue de Ciply 2; 7033; Mons (Cuesmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 104,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Cuesmes (Librairie de) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuesmes (Librairie de) is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuesmes (Librairie de) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuesmes (Librairie de), openstaande posities, locatie van Cuesmes (Librairie de) op de kaart.

Cuesmes (Librairie de) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuesmes (Librairie de), company assigned to the tax number BE03003906250. The company Cuesmes (Librairie de) is located at the address: Rue de Ciply 2; 7033; Mons (Cuesmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 104,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. Products created in Cuesmes (Librairie de) were not found.
The main activity of Cuesmes (Librairie de) is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuesmes (Librairie de) is not available. You also can look at reviews of Cuesmes (Librairie de), open positions, location of Cuesmes (Librairie de) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuesmes (Librairie de), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuesmes (Librairie de), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuesmes (Librairie de), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuesmes (Librairie de), employees, financial statistics.