Chasse (Librairie de la)

Contactgegevens Chasse (Librairie de la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chasse (Librairie de la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chasse (Librairie de la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Wavre 671; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 648 14 32 (+32-02 648 14 32) 02 648 14 32 (+32-02 648 14 32)

Fax (fax): +32 (10) 752-79-79 +32 (10) 752-79-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chasse (Librairie de la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chasse (Librairie de la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chasse (Librairie de la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chasse (Librairie de la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chasse (Librairie de la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chasse (Librairie de la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chasse (Librairie de la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chasse (Librairie de la)
Products information Chasse (Librairie de la)

BTW identificatienummer (tax): BE04194549560
Ondernemingsnummer: 9458923339
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Chasse (Librairie de la) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chasse (Librairie de la)
(Get full report from official database of BE for Chasse (Librairie de la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chasse (Librairie de la)
Addition kinds of activities for Chasse (Librairie de la)

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
27549910. Letter, cirkelvormig en vorm: gravure printing | Letter, circular and form: gravure printing
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories

Werken bij Chasse (Librairie de la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chasse (Librairie de la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chasse (Librairie de la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chasse (Librairie de la). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Lasser samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van Chasse (Librairie de la) in sociale netwerken
Look for responds of Chasse (Librairie de la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chasse (Librairie de la). Laat een reactie achter voor Chasse (Librairie de la). Chasse (Librairie de la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chasse (Librairie de la). Leave a respond for Chasse (Librairie de la). Chasse (Librairie de la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chasse (Librairie de la) op de google maps. Adres en contacten Chasse (Librairie de la)
Location of Chasse (Librairie de la) on the google maps. Address and contacts of Chasse (Librairie de la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chasse (Librairie de la) Chasse (Librairie de la): PRةMAMAN | LA CARTERIE | FLEUR EN HERBE | JOHAN VERMEIREN | Laurent ARNAUTS

Other related companies as Chasse (Librairie de la): PRةMAMAN | LA CARTERIE | FLEUR EN HERBE | JOHAN VERMEIREN | Laurent ARNAUTS

Chasse (Librairie de la) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chasse (Librairie de la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04194549560. Het bedrijf Chasse (Librairie de la) bevindt zich op het adres: Chaussée de Wavre 671; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Chasse (Librairie de la) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chasse (Librairie de la) is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chasse (Librairie de la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chasse (Librairie de la), openstaande posities, locatie van Chasse (Librairie de la) op de kaart.

Chasse (Librairie de la) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chasse (Librairie de la), company assigned to the tax number BE04194549560. The company Chasse (Librairie de la) is located at the address: Chaussée de Wavre 671; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Booksellers. Products created in Chasse (Librairie de la) were not found.
The main activity of Chasse (Librairie de la) is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chasse (Librairie de la) is not available. You also can look at reviews of Chasse (Librairie de la), open positions, location of Chasse (Librairie de la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chasse (Librairie de la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chasse (Librairie de la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chasse (Librairie de la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chasse (Librairie de la), employees, financial statistics.