Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel
Private companiesCoal Mining • Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel

Contactgegevens Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwstraat 10; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 21 09 (+32-052 47 21 09) 052 47 21 09 (+32-052 47 21 09)

Fax (fax): +32 (4) 398-47-33 +32 (4) 398-47-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel
Products information Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel

BTW identificatienummer (tax): BE01569641113
Ondernemingsnummer: 4850982666
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 174,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel
(Get full report from official database of BE for Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel
Addition kinds of activities for Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
51370502. luiers | Diapers
61410105. Gelicentieerde lening bedrijven, klein | Licensed loan companies, small
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • PROJECTLEIDER - OLEN - VOLTIJS - OPTIE VAST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een hele goede kennis van elektriciteit. Goede kennis van HVAC is een must. Organisatorisch en administratief sterk zijn is zeker een vereiste. Goed kunnen samenwerken in een klein familiebedrijf waar er een open communicatie heerst is heel belangrijk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

    Type: Studentenjob

    Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

Zoek naar antwoorden van Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel in sociale netwerken
Look for responds of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Laat een reactie achter voor Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Leave a respond for Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel. Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel op de google maps. Adres en contacten Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel
Location of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel on the google maps. Address and contacts of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: ELECTRICITEIT CAMPE | SYLVAIN SCHNEIDERS | Cleuren Oil | OGIERS BVBA | PAUL L.H.M.J.D. VAN MIERLO

Other related companies as Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel: ELECTRICITEIT CAMPE | SYLVAIN SCHNEIDERS | Cleuren Oil | OGIERS BVBA | PAUL L.H.M.J.D. VAN MIERLO

Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01569641113. Het bedrijf Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 10; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, openstaande posities, locatie van Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel op de kaart.

Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, company assigned to the tax number BE01569641113. The company Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is located at the address: Nieuwstraat 10; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Booksellers. Products created in Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel were not found.
The main activity of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel is not available. You also can look at reviews of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, open positions, location of Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boeket-Dagbladhandel-Boekhandel, employees, financial statistics.