Belis-Vinck BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Belis-Vinck BVBA
Private companiesCoal Mining • Belis-Vinck BVBA

Contactgegevens Belis-Vinck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belis-Vinck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belis-Vinck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Leemstraat 41; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 74 48 (+32-03 232 74 48) 03 232 74 48 (+32-03 232 74 48)

Fax (fax): 03 226 06 57 (+32-03 226 06 57) 03 226 06 57 (+32-03 226 06 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belis-Vinck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belis-Vinck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belis-Vinck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belis-Vinck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belis-Vinck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belis-Vinck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belis-Vinck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belis-Vinck BVBA
Products information Belis-Vinck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05362670898
Ondernemingsnummer: 3618865966
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Belis-Vinck BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belis-Vinck BVBA
(Get full report from official database of BE for Belis-Vinck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belis-Vinck BVBA
Addition kinds of activities for Belis-Vinck BVBA

138901. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
329202. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
26720203. Gummed papier: gemaakt van aangekochte materialen | Gummed paper: made from purchased materials
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
34960200. Draadketting | Wire chain
51490304. Hop extract | Hop extract

Werken bij Belis-Vinck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belis-Vinck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belis-Vinck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belis-Vinck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

 • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

 • TIG lassers (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

  Regio: VOEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ALCIMEX

  Type: Vaste Job

  Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

 • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

 • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

  Type: Werfreserve

  Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

 • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van Belis-Vinck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belis-Vinck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belis-Vinck BVBA. Laat een reactie achter voor Belis-Vinck BVBA. Belis-Vinck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belis-Vinck BVBA. Leave a respond for Belis-Vinck BVBA. Belis-Vinck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belis-Vinck BVBA op de google maps. Adres en contacten Belis-Vinck BVBA
Location of Belis-Vinck BVBA on the google maps. Address and contacts of Belis-Vinck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belis-Vinck BVBA Belis-Vinck BVBA: MITSELOS POUR MITSELOS | FA. DENCA | JOHAN VAN DEN RUL | LOGE THIERRY | Van den Bulck M

Other related companies as Belis-Vinck BVBA: MITSELOS POUR MITSELOS | FA. DENCA | JOHAN VAN DEN RUL | LOGE THIERRY | Van den Bulck M

Belis-Vinck BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belis-Vinck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362670898. Het bedrijf Belis-Vinck BVBA bevindt zich op het adres: Lange Leemstraat 41; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Booksellers. Producten gemaakt in Belis-Vinck BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belis-Vinck BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belis-Vinck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belis-Vinck BVBA, openstaande posities, locatie van Belis-Vinck BVBA op de kaart.

Belis-Vinck BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belis-Vinck BVBA, company assigned to the tax number BE05362670898. The company Belis-Vinck BVBA is located at the address: Lange Leemstraat 41; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Booksellers. Products created in Belis-Vinck BVBA were not found.
The main activity of Belis-Vinck BVBA is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Belis-Vinck BVBA is not available. You also can look at reviews of Belis-Vinck BVBA, open positions, location of Belis-Vinck BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belis-Vinck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belis-Vinck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belis-Vinck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belis-Vinck BVBA, employees, financial statistics.