AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION

Contactgegevens AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Artisanal 3; 4980; Trois-Ponts - Fosse, België

Telefoon (phone): 080 68 45 79 (+32-080 68 45 79) 080 68 45 79 (+32-080 68 45 79)

Fax (fax): +32 (4) 926-63-40 +32 (4) 926-63-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION
Products information AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION

BTW identificatienummer (tax): BE03325256347
Ondernemingsnummer: 4980621337
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

School supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School^^School supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School; Playground equipment

Product categorie (product category): Booksellers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION
(Get full report from official database of BE for AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION
Addition kinds of activities for AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION

354899. Lasapparatuur, niet inbegrepen | Welding apparatus, nec
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
14420100. Zandwinning | Sand mining
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • E-Plan Tekenaar met finesse DIRECT VAST! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale onderneming, actief binnen de fabricatie en verdeling van halffabrikaten, kijken we uit naar een ervaren E-plan tekenaar. Hierbij zal U werken in de afdeling Engineering binnen een actieve rol als ontwerper/tekenaar.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION in sociale netwerken
Look for responds of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. Laat een reactie achter voor AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. Leave a respond for AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION. AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION op de google maps. Adres en contacten AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION
Location of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION on the google maps. Address and contacts of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION

Andere gerelateerde bedrijven als come AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: De Vrieze K | SOENEN | Van Damme Advocatenkantoor | LUC PIETERS | BIP PAPETERIE

Other related companies as AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION: De Vrieze K | SOENEN | Van Damme Advocatenkantoor | LUC PIETERS | BIP PAPETERIE

AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03325256347. Het bedrijf AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION bevindt zich op het adres: Zoning Artisanal 3; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Booksellers. Lijst met producten zijn School supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School^^School supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School; Playground equipment.
De hoofdactiviteit van AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, openstaande posities, locatie van AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION op de kaart.

AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, company assigned to the tax number BE03325256347. The company AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is located at the address: Zoning Artisanal 3; 4980; Trois-Ponts - Fosse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Booksellers. List of products are School supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School^^School supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Furniture - School; Playground equipment.
The main activity of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION is not available. You also can look at reviews of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, open positions, location of AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU GAI SAVOIR-CALOZET EDUCATION, employees, financial statistics.