BWK Leuven V.Z.W.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BWK Leuven V.Z.W.
Private companiesEducational Services • BWK Leuven V.Z.W.

Contactgegevens BWK Leuven V.Z.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BWK Leuven V.Z.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BWK Leuven V.Z.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zavelstraat 45 3010 Kessel-Lo (Leuven), België

Telefoon (phone): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

Fax (fax): 16 (+32-16) 16 (+32-16)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BWK Leuven V.Z.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BWK Leuven V.Z.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BWK Leuven V.Z.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BWK Leuven V.Z.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BWK Leuven V.Z.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BWK Leuven V.Z.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BWK Leuven V.Z.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BWK Leuven V.Z.W.
Products information BWK Leuven V.Z.W.

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Industrial bookbinding

Product categorie (product category): Books

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BWK Leuven V.Z.W.
(Get full report from official database of BE for BWK Leuven V.Z.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BWK Leuven V.Z.W.
Addition kinds of activities for BWK Leuven V.Z.W.

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
209906. Suiker | Sugar
346699. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
39520210. Eraser gidsen en schilden | Eraser guides and shields
50850900. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus

Werken bij BWK Leuven V.Z.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BWK Leuven V.Z.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BWK Leuven V.Z.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BWK Leuven V.Z.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT SUPERMARKT OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Gezocht: gemotiveerde jobstudent die wil werken in een supermarkt in Oostkamp. taken: kassawerk doen rekken aanvullen in kalmere periode meehelpen aan een specifieke afdeling

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Traineeship customer journey (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675235-inline.html?cid=Partner_VDAB ING wants to go into a complete new direction. They want to grow and compete with the big technology companies. All this to give the end customer a better experience. ING and ORMIT are looking for 10 young talents for their 24-months Traineeship customer journey. A unique traineeship to develop your leadership potential while working as an Customer Journey Expert on innovative projects within ING. Are you the Customer Journey Expert we're looking for? you can't just let things take their course. you understand the needs of a customer. you see how to improve things. you are prepared to take action? In simple terms: Someone who makes the journey of a customer clearer, simpler and better. A process manager, product manager, formula manager and marketeer all-in-one. What's in it for you? Learning about all the different aspects of ING. Working on a variety of projects. With impact on millions of customers. Increasing responsibility. Redefine and improve the customer experience at ING. Discovering what you're really good at. Learning to work in an agile way in multidisciplinary squads and tribes. What after the 24-month Customer Journey Track? You start as an experienced Customer Journey Expert at ING. Everything is possible at ING. The ball's in your court. Nearer the time you'll be able to identify the right role for you.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

Zoek naar antwoorden van BWK Leuven V.Z.W. in sociale netwerken
Look for responds of BWK Leuven V.Z.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BWK Leuven V.Z.W.. Laat een reactie achter voor BWK Leuven V.Z.W.. BWK Leuven V.Z.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BWK Leuven V.Z.W.. Leave a respond for BWK Leuven V.Z.W.. BWK Leuven V.Z.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BWK Leuven V.Z.W. op de google maps. Adres en contacten BWK Leuven V.Z.W.
Location of BWK Leuven V.Z.W. on the google maps. Address and contacts of BWK Leuven V.Z.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come BWK Leuven V.Z.W. BWK Leuven V.Z.W.: LE CASTEL DE FORVENT | BAUDOUIN COUTURE SPORTWEAR | Decraene L | DANIEL FRANCK | Provincieraadslid

Other related companies as BWK Leuven V.Z.W.: LE CASTEL DE FORVENT | BAUDOUIN COUTURE SPORTWEAR | Decraene L | DANIEL FRANCK | Provincieraadslid

BWK Leuven V.Z.W. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BWK Leuven V.Z.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf BWK Leuven V.Z.W. bevindt zich op het adres: Zavelstraat 45 3010 Kessel-Lo (Leuven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Books. Lijst met producten zijn Industrial bookbinding.
De hoofdactiviteit van BWK Leuven V.Z.W. is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BWK Leuven V.Z.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BWK Leuven V.Z.W., openstaande posities, locatie van BWK Leuven V.Z.W. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BWK Leuven V.Z.W. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BWK Leuven V.Z.W., company assigned to the tax number BE04805664062. The company BWK Leuven V.Z.W. is located at the address: Zavelstraat 45 3010 Kessel-Lo (Leuven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Books. List of products are Industrial bookbinding.
The main activity of BWK Leuven V.Z.W. is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BWK Leuven V.Z.W. is not available. You also can look at reviews of BWK Leuven V.Z.W., open positions, location of BWK Leuven V.Z.W. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BWK Leuven V.Z.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BWK Leuven V.Z.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BWK Leuven V.Z.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BWK Leuven V.Z.W., employees, financial statistics.