Tiercé Franco-Belge

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Tiercé Franco-Belge
Private companiesInsurance Carriers • Tiercé Franco-Belge

Contactgegevens Tiercé Franco-Belge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tiercé Franco-Belge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tiercé Franco-Belge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rutterweg 8801Z; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 07 61 (+32-012 23 07 61) 012 23 07 61 (+32-012 23 07 61)

Fax (fax): +32 (16) 659-57-29 +32 (16) 659-57-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tiercé Franco-Belge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tiercé Franco-Belge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tiercé Franco-Belge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tiercé Franco-Belge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tiercé Franco-Belge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tiercé Franco-Belge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tiercé Franco-Belge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tiercé Franco-Belge
Products information Tiercé Franco-Belge

BTW identificatienummer (tax): BE01437805175
Ondernemingsnummer: 7285552978
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Tiercé Franco-Belge zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookmakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tiercé Franco-Belge
(Get full report from official database of BE for Tiercé Franco-Belge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tiercé Franco-Belge
Addition kinds of activities for Tiercé Franco-Belge

10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
52119907. schermen | Fencing
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised

Werken bij Tiercé Franco-Belge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tiercé Franco-Belge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tiercé Franco-Belge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tiercé Franco-Belge. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van Tiercé Franco-Belge in sociale netwerken
Look for responds of Tiercé Franco-Belge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tiercé Franco-Belge. Laat een reactie achter voor Tiercé Franco-Belge. Tiercé Franco-Belge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tiercé Franco-Belge. Leave a respond for Tiercé Franco-Belge. Tiercé Franco-Belge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tiercé Franco-Belge op de google maps. Adres en contacten Tiercé Franco-Belge
Location of Tiercé Franco-Belge on the google maps. Address and contacts of Tiercé Franco-Belge

Andere gerelateerde bedrijven als come Tiercé Franco-Belge Tiercé Franco-Belge: Hoskens J BVBA | BYTTEBIER HOUT | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | JOOSEN AUTOMATICS | VAN PEE P.

Other related companies as Tiercé Franco-Belge: Hoskens J BVBA | BYTTEBIER HOUT | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | JOOSEN AUTOMATICS | VAN PEE P.

Tiercé Franco-Belge is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tiercé Franco-Belge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01437805175. Het bedrijf Tiercé Franco-Belge bevindt zich op het adres: Rutterweg 8801Z; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookmakers. Producten gemaakt in Tiercé Franco-Belge zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tiercé Franco-Belge is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tiercé Franco-Belge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tiercé Franco-Belge, openstaande posities, locatie van Tiercé Franco-Belge op de kaart.

Tiercé Franco-Belge is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tiercé Franco-Belge, company assigned to the tax number BE01437805175. The company Tiercé Franco-Belge is located at the address: Rutterweg 8801Z; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookmakers. Products created in Tiercé Franco-Belge were not found.
The main activity of Tiercé Franco-Belge is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tiercé Franco-Belge is not available. You also can look at reviews of Tiercé Franco-Belge, open positions, location of Tiercé Franco-Belge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tiercé Franco-Belge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tiercé Franco-Belge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tiercé Franco-Belge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tiercé Franco-Belge, employees, financial statistics.