Tierce Ladbrokes

Contactgegevens Tierce Ladbrokes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tierce Ladbrokes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tierce Ladbrokes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de Maurage 8; 7110; La Louvière (Maurage), België

Telefoon (phone): 064 21 77 36 (+32-064 21 77 36) 064 21 77 36 (+32-064 21 77 36)

Fax (fax): +32 (12) 593-19-15 +32 (12) 593-19-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tierce Ladbrokes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tierce Ladbrokes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tierce Ladbrokes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tierce Ladbrokes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tierce Ladbrokes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tierce Ladbrokes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tierce Ladbrokes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tierce Ladbrokes
Products information Tierce Ladbrokes

BTW identificatienummer (tax): BE01388641357
Ondernemingsnummer: 5624694824
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Tierce Ladbrokes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookmakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tierce Ladbrokes
(Get full report from official database of BE for Tierce Ladbrokes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tierce Ladbrokes
Addition kinds of activities for Tierce Ladbrokes

594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
24939902. Bulletinborden, hout | Bulletin boards, wood
28999949. Waterdichtende verbindingen | Waterproofing compounds
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35410101. Boormolens | Boring mills
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars
82490102. Beroepsopleiding | Vocational apprentice training

Werken bij Tierce Ladbrokes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tierce Ladbrokes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tierce Ladbrokes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tierce Ladbrokes. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal dagelijks instaan voor het opmaken van de planning voor het ruitenwas-team. Je brengt de klanten op de hoogte via SMS of mail. Je verzorgt de administratie van uw team en staat je collega van de mobiele ploeg bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wagenpark, het doorgeven van aankopen, afspraken maken voor herstellingswerken van machines en gereedschap, opvolgen van verkeersboetes etc.

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

Zoek naar antwoorden van Tierce Ladbrokes in sociale netwerken
Look for responds of Tierce Ladbrokes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tierce Ladbrokes. Laat een reactie achter voor Tierce Ladbrokes. Tierce Ladbrokes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tierce Ladbrokes. Leave a respond for Tierce Ladbrokes. Tierce Ladbrokes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tierce Ladbrokes op de google maps. Adres en contacten Tierce Ladbrokes
Location of Tierce Ladbrokes on the google maps. Address and contacts of Tierce Ladbrokes

Andere gerelateerde bedrijven als come Tierce Ladbrokes Tierce Ladbrokes: Claeys M | A.D.ART | CONSTRUCTIEWERKEN TIEBA | STREEL & FILS | Dehenain C

Other related companies as Tierce Ladbrokes: Claeys M | A.D.ART | CONSTRUCTIEWERKEN TIEBA | STREEL & FILS | Dehenain C

Tierce Ladbrokes is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tierce Ladbrokes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01388641357. Het bedrijf Tierce Ladbrokes bevindt zich op het adres: Place de Maurage 8; 7110; La Louvière (Maurage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookmakers. Producten gemaakt in Tierce Ladbrokes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tierce Ladbrokes is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tierce Ladbrokes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tierce Ladbrokes, openstaande posities, locatie van Tierce Ladbrokes op de kaart.

Tierce Ladbrokes is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tierce Ladbrokes, company assigned to the tax number BE01388641357. The company Tierce Ladbrokes is located at the address: Place de Maurage 8; 7110; La Louvière (Maurage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookmakers. Products created in Tierce Ladbrokes were not found.
The main activity of Tierce Ladbrokes is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tierce Ladbrokes is not available. You also can look at reviews of Tierce Ladbrokes, open positions, location of Tierce Ladbrokes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tierce Ladbrokes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tierce Ladbrokes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tierce Ladbrokes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tierce Ladbrokes, employees, financial statistics.