Wood Appleton Oliver S.A.

Contactgegevens Wood Appleton Oliver S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wood Appleton Oliver S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wood Appleton Oliver S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 251B14 1051 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wood Appleton Oliver S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wood Appleton Oliver S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wood Appleton Oliver S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wood Appleton Oliver S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wood Appleton Oliver S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wood Appleton Oliver S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wood Appleton Oliver S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wood Appleton Oliver S.A.
Products information Wood Appleton Oliver S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06944427490
Ondernemingsnummer: 2852844238
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Bookkeeping (services)

Product categorie (product category): Bookkeeping Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wood Appleton Oliver S.A.
(Get full report from official database of BE for Wood Appleton Oliver S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wood Appleton Oliver S.A.
Addition kinds of activities for Wood Appleton Oliver S.A.

738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
25110202. Buffetten (meubels) | Buffets (furniture)
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
50850901. Kettingen, krachtoverbrenging | Chains, power transmission

Werken bij Wood Appleton Oliver S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wood Appleton Oliver S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wood Appleton Oliver S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wood Appleton Oliver S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het wagenpark van onze klant, een bouwbedrijf, bestaat uit personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens. In totaal beheren zij het onderhoud en herstelling van ruim 400 voertuigen. Takenpakket: - Je voert onderhoud, technische en elektronische herstellingen uit van de voertuigen in het wagenpark - Je hebt ervaring in het stellen van diagnoses - Je zorgt voor een kwalitatieve aflevering van het voertuig - Je helpt mee zodat de werkplaats steeds ordelijk en proper is

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Wood Appleton Oliver S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Wood Appleton Oliver S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wood Appleton Oliver S.A.. Laat een reactie achter voor Wood Appleton Oliver S.A.. Wood Appleton Oliver S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wood Appleton Oliver S.A.. Leave a respond for Wood Appleton Oliver S.A.. Wood Appleton Oliver S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wood Appleton Oliver S.A. op de google maps. Adres en contacten Wood Appleton Oliver S.A.
Location of Wood Appleton Oliver S.A. on the google maps. Address and contacts of Wood Appleton Oliver S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wood Appleton Oliver S.A. Wood Appleton Oliver S.A.: ANDRE WARNOTTE | Deburghgraeve Guido | COIFFURE JOS?E | Kerckaert F | Vanthournhout A

Other related companies as Wood Appleton Oliver S.A.: ANDRE WARNOTTE | Deburghgraeve Guido | COIFFURE JOS?E | Kerckaert F | Vanthournhout A

Wood Appleton Oliver S.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wood Appleton Oliver S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06944427490. Het bedrijf Wood Appleton Oliver S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Louise 251B14 1051 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeeping Services. Lijst met producten zijn Bookkeeping (services).
De hoofdactiviteit van Wood Appleton Oliver S.A. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wood Appleton Oliver S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wood Appleton Oliver S.A., openstaande posities, locatie van Wood Appleton Oliver S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wood Appleton Oliver S.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wood Appleton Oliver S.A., company assigned to the tax number BE06944427490. The company Wood Appleton Oliver S.A. is located at the address: Avenue Louise 251B14 1051 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeeping Services. List of products are Bookkeeping (services).
The main activity of Wood Appleton Oliver S.A. is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wood Appleton Oliver S.A. is not available. You also can look at reviews of Wood Appleton Oliver S.A., open positions, location of Wood Appleton Oliver S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wood Appleton Oliver S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wood Appleton Oliver S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wood Appleton Oliver S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wood Appleton Oliver S.A., employees, financial statistics.