P & P Boekhoudkantoor BVBA

Contactgegevens P & P Boekhoudkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P & P Boekhoudkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

P & P Boekhoudkantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strijdersstraat 47; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 82 03 30 (+32-016 82 03 30) 016 82 03 30 (+32-016 82 03 30)

Fax (fax): 016 82 03 30 (+32-016 82 03 30) 016 82 03 30 (+32-016 82 03 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P & P Boekhoudkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P & P Boekhoudkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P & P Boekhoudkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P & P Boekhoudkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P & P Boekhoudkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P & P Boekhoudkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P & P Boekhoudkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P & P Boekhoudkantoor BVBA
Products information P & P Boekhoudkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Bookkeepers

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P & P Boekhoudkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for P & P Boekhoudkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor P & P Boekhoudkantoor BVBA
Addition kinds of activities for P & P Boekhoudkantoor BVBA

22111005. Tafel damast, katoen | Table damask, cotton
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
34230100. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
38210116. microtomen | Microtomes

Werken bij P & P Boekhoudkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P & P Boekhoudkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P & P Boekhoudkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P & P Boekhoudkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van P & P Boekhoudkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of P & P Boekhoudkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor P & P Boekhoudkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor P & P Boekhoudkantoor BVBA. P & P Boekhoudkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P & P Boekhoudkantoor BVBA. Leave a respond for P & P Boekhoudkantoor BVBA. P & P Boekhoudkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P & P Boekhoudkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten P & P Boekhoudkantoor BVBA
Location of P & P Boekhoudkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of P & P Boekhoudkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come P & P Boekhoudkantoor BVBA P & P Boekhoudkantoor BVBA: Monkey Business | BAKKER | CARROSSERIE DE BOECK & ZN | De Coninck Martine | DIAMANT S. LANGER

Other related companies as P & P Boekhoudkantoor BVBA: Monkey Business | BAKKER | CARROSSERIE DE BOECK & ZN | De Coninck Martine | DIAMANT S. LANGER

P & P Boekhoudkantoor BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P & P Boekhoudkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf P & P Boekhoudkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Strijdersstraat 47; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Bookkeepers.
De hoofdactiviteit van P & P Boekhoudkantoor BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P & P Boekhoudkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P & P Boekhoudkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van P & P Boekhoudkantoor BVBA op de kaart.

P & P Boekhoudkantoor BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is P & P Boekhoudkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE02736389160. The company P & P Boekhoudkantoor BVBA is located at the address: Strijdersstraat 47; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeeping service. List of products are Bookkeepers.
The main activity of P & P Boekhoudkantoor BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P & P Boekhoudkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of P & P Boekhoudkantoor BVBA, open positions, location of P & P Boekhoudkantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P & P Boekhoudkantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P & P Boekhoudkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P & P Boekhoudkantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P & P Boekhoudkantoor BVBA, employees, financial statistics.