KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV

Contactgegevens KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Bourget 40; 1130; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 708 43 00 (+32-02 708 43 00) 02 708 43 00 (+32-02 708 43 00)

Fax (fax): 02 708 43 99 (+32-02 708 43 99) 02 708 43 99 (+32-02 708 43 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV
Products information KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV

BTW identificatienummer (tax): BE09492156982
Ondernemingsnummer: 9579772949
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Actuaries; Management consultants

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV
(Get full report from official database of BE for KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV
Addition kinds of activities for KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV

3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
353500. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
20150602. Pluimvee, verwerkt: ingeblikt | Poultry, processed: canned
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
34410100. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
34710108. Rechroming auto bumpers | Rechroming auto bumpers

Werken bij KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV in sociale netwerken
Look for responds of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. Laat een reactie achter voor KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. Leave a respond for KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV. KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV op de google maps. Adres en contacten KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV
Location of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV on the google maps. Address and contacts of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: BACOB | ARRE VITO | BVBA DE KINDEREN | KARGO BELGIUM | AIBS

Other related companies as KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV: BACOB | ARRE VITO | BVBA DE KINDEREN | KARGO BELGIUM | AIBS

KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09492156982. Het bedrijf KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV bevindt zich op het adres: Avenue du Bourget 40; 1130; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Actuaries; Management consultants.
De hoofdactiviteit van KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, openstaande posities, locatie van KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV op de kaart.

KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, company assigned to the tax number BE09492156982. The company KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is located at the address: Avenue du Bourget 40; 1130; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeeping service. List of products are Actuaries; Management consultants.
The main activity of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV is not available. You also can look at reviews of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, open positions, location of KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KPMG SUPPORT SERVICES ESV NV, employees, financial statistics.