Fiduciaire Colleye SPRL

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Fiduciaire Colleye SPRL
Private companiesPrimary Metal Industries • Fiduciaire Colleye SPRL

Contactgegevens Fiduciaire Colleye SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fiduciaire Colleye SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fiduciaire Colleye SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Pampres 95; 4000; Liège 1 (Sclessin), België

Telefoon (phone): 04 252 70 28 (+32-04 252 70 28) 04 252 70 28 (+32-04 252 70 28)

Fax (fax): 04 252 70 28; 04 252 58 16 (+32-04 252 70 28; 04 252 58 16) 04 252 70 28; 04 252 58 16 (+32-04 252 70 28; 04 252 58 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fiduciaire Colleye SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fiduciaire Colleye SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fiduciaire Colleye SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fiduciaire Colleye SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fiduciaire Colleye SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fiduciaire Colleye SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fiduciaire Colleye SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fiduciaire Colleye SPRL
Products information Fiduciaire Colleye SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09848937988
Ondernemingsnummer: 8559967041
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Fiduciairies; Management consultants

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fiduciaire Colleye SPRL
(Get full report from official database of BE for Fiduciaire Colleye SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fiduciaire Colleye SPRL
Addition kinds of activities for Fiduciaire Colleye SPRL

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
22840000. Draadmolens | Thread mills
23350102. Bruidsjurken en jurken | Wedding gowns and dresses
35779907. Input / output apparatuur, computer | Input/output equipment, computer
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners

Werken bij Fiduciaire Colleye SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fiduciaire Colleye SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fiduciaire Colleye SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fiduciaire Colleye SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Productiemedewerker Labo M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Diepgevroren pulpstalen van op de proefvelden worden op verschillende parameters gemeten en geanalyseerd, dit gebeurt hoofdzakelijk machinaal. -        2 toestellen, bediend door 3 personen x 2 ploegen = 6 interimkrachten -        Voorbereiden van de stalen, oplossingen maken, aflossen bij de machines door 1 persoon x 2 ploegen = 2 interimkrachten -        Vaste test die moet gebeuren op alle stalen

  • Schrijnwerker plaatser (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zoersel zijn we op zoek naar een SCHRIJNWERKER PLAATSER (m/v) voor zowel in het atelier als op de werf te werken. Je werkt een met zaag-, schaaf- en freesmachine, en installeert het gemaakte op de werf. Je plaatst deuren, ramen, kasten op maat,...

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van Fiduciaire Colleye SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Fiduciaire Colleye SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fiduciaire Colleye SPRL. Laat een reactie achter voor Fiduciaire Colleye SPRL. Fiduciaire Colleye SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fiduciaire Colleye SPRL. Leave a respond for Fiduciaire Colleye SPRL. Fiduciaire Colleye SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fiduciaire Colleye SPRL op de google maps. Adres en contacten Fiduciaire Colleye SPRL
Location of Fiduciaire Colleye SPRL on the google maps. Address and contacts of Fiduciaire Colleye SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Fiduciaire Colleye SPRL Fiduciaire Colleye SPRL: HENNES & MAURITZ ( H&M) | STEFANIE VANWILDEMEERSCH | VERBRUGGEN CONSULTING/INTERIM MANAGEMENT | CAMPING TONNY | EXPERTISESBUREAU D'HAESE

Other related companies as Fiduciaire Colleye SPRL: HENNES & MAURITZ ( H&M) | STEFANIE VANWILDEMEERSCH | VERBRUGGEN CONSULTING/INTERIM MANAGEMENT | CAMPING TONNY | EXPERTISESBUREAU D'HAESE

Fiduciaire Colleye SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fiduciaire Colleye SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09848937988. Het bedrijf Fiduciaire Colleye SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Pampres 95; 4000; Liège 1 (Sclessin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Fiduciairies; Management consultants.
De hoofdactiviteit van Fiduciaire Colleye SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fiduciaire Colleye SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fiduciaire Colleye SPRL, openstaande posities, locatie van Fiduciaire Colleye SPRL op de kaart.

Fiduciaire Colleye SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fiduciaire Colleye SPRL, company assigned to the tax number BE09848937988. The company Fiduciaire Colleye SPRL is located at the address: Rue des Pampres 95; 4000; Liège 1 (Sclessin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeeping service. List of products are Fiduciairies; Management consultants.
The main activity of Fiduciaire Colleye SPRL is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fiduciaire Colleye SPRL is not available. You also can look at reviews of Fiduciaire Colleye SPRL, open positions, location of Fiduciaire Colleye SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fiduciaire Colleye SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fiduciaire Colleye SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fiduciaire Colleye SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fiduciaire Colleye SPRL, employees, financial statistics.