Claeys E Boekhoudkantoor

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Claeys E Boekhoudkantoor
Private companiesCoal Mining • Claeys E Boekhoudkantoor

Contactgegevens Claeys E Boekhoudkantoor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys E Boekhoudkantoor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys E Boekhoudkantoor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parklaan 6; 3290; Diest, België

Telefoon (phone): 013 31 25 13 (+32-013 31 25 13) 013 31 25 13 (+32-013 31 25 13)

Fax (fax): 013 31 25 13 (+32-013 31 25 13) 013 31 25 13 (+32-013 31 25 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys E Boekhoudkantoor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys E Boekhoudkantoor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys E Boekhoudkantoor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys E Boekhoudkantoor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys E Boekhoudkantoor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys E Boekhoudkantoor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys E Boekhoudkantoor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys E Boekhoudkantoor
Products information Claeys E Boekhoudkantoor

BTW identificatienummer (tax): BE05198425292
Ondernemingsnummer: 6014434814
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Fiduciairies

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys E Boekhoudkantoor
(Get full report from official database of BE for Claeys E Boekhoudkantoor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys E Boekhoudkantoor
Addition kinds of activities for Claeys E Boekhoudkantoor

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
072301. Veldgewassen, behalve contantkorrels, marktvoorbereidende diensten | Field crops, except cash grains, market preparation services
516908. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft

Werken bij Claeys E Boekhoudkantoor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys E Boekhoudkantoor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys E Boekhoudkantoor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys E Boekhoudkantoor. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Alveringem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van Claeys E Boekhoudkantoor in sociale netwerken
Look for responds of Claeys E Boekhoudkantoor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys E Boekhoudkantoor. Laat een reactie achter voor Claeys E Boekhoudkantoor. Claeys E Boekhoudkantoor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys E Boekhoudkantoor. Leave a respond for Claeys E Boekhoudkantoor. Claeys E Boekhoudkantoor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys E Boekhoudkantoor op de google maps. Adres en contacten Claeys E Boekhoudkantoor
Location of Claeys E Boekhoudkantoor on the google maps. Address and contacts of Claeys E Boekhoudkantoor

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys E Boekhoudkantoor Claeys E Boekhoudkantoor: PIN & FILS | DELFOSSE | LIBRAIRIE BERTRAND | KAASAMBACHT ELSEN | ELS WOUTERS

Other related companies as Claeys E Boekhoudkantoor: PIN & FILS | DELFOSSE | LIBRAIRIE BERTRAND | KAASAMBACHT ELSEN | ELS WOUTERS

Claeys E Boekhoudkantoor is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys E Boekhoudkantoor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05198425292. Het bedrijf Claeys E Boekhoudkantoor bevindt zich op het adres: Parklaan 6; 3290; Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Fiduciairies.
De hoofdactiviteit van Claeys E Boekhoudkantoor is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys E Boekhoudkantoor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys E Boekhoudkantoor, openstaande posities, locatie van Claeys E Boekhoudkantoor op de kaart.

Claeys E Boekhoudkantoor is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys E Boekhoudkantoor, company assigned to the tax number BE05198425292. The company Claeys E Boekhoudkantoor is located at the address: Parklaan 6; 3290; Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeeping service. List of products are Fiduciairies.
The main activity of Claeys E Boekhoudkantoor is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys E Boekhoudkantoor is not available. You also can look at reviews of Claeys E Boekhoudkantoor, open positions, location of Claeys E Boekhoudkantoor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys E Boekhoudkantoor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys E Boekhoudkantoor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys E Boekhoudkantoor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys E Boekhoudkantoor, employees, financial statistics.