Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL

Contactgegevens Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Marais 3; 7503; Tournai (Froyennes), België

Telefoon (phone): 069 22 79 11 (+32-069 22 79 11) 069 22 79 11 (+32-069 22 79 11)

Fax (fax): 069 84 10 29 (+32-069 84 10 29) 069 84 10 29 (+32-069 84 10 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL
Products information Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09874481201
Ondernemingsnummer: 8819519042
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL
Addition kinds of activities for Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL

2759. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
171199. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
364701. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
48229904. Stock ticker service | Stock ticker service
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec

Werken bij Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Orderpicker tuinbouw - enkel tewerkstelling op dinsdagen (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf zijn we op zoek naar een arbeider die 1 dag per week kan werken. Deze tewerkstelling zal voornamelijk op dinsdagen vallen (bij uitzondering kan dit aangepast worden naar een andere dag) U zal meehelpen in het magazijn, het etiketteren, het herverdelen van de planten, ... U bent arbeider of student en kan u 1 dag per week vrijmaken.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

Zoek naar antwoorden van Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Leave a respond for Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL. Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL
Location of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: RAYMOND ABRAHAM | KOEN WINDELS | H. VAN DOOREN | FZ MOTOR | Vandeghinste F

Other related companies as Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL: RAYMOND ABRAHAM | KOEN WINDELS | H. VAN DOOREN | FZ MOTOR | Vandeghinste F

Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09874481201. Het bedrijf Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Marais 3; 7503; Tournai (Froyennes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeeping service. Producten gemaakt in Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL op de kaart.

Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, company assigned to the tax number BE09874481201. The company Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is located at the address: Rue du Marais 3; 7503; Tournai (Froyennes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeeping service. Products created in Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL were not found.
The main activity of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, open positions, location of Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau de Travaux Comptables et Fiscaux SPRL, employees, financial statistics.