AMC Sofisc SPRL

Contactgegevens AMC Sofisc SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMC Sofisc SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMC Sofisc SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Large Voie 112; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 248 27 55 (+32-04 248 27 55) 04 248 27 55 (+32-04 248 27 55)

Fax (fax): 04 240 35 20 (+32-04 240 35 20) 04 240 35 20 (+32-04 240 35 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMC Sofisc SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMC Sofisc SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMC Sofisc SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMC Sofisc SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMC Sofisc SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMC Sofisc SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMC Sofisc SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMC Sofisc SPRL
Products information AMC Sofisc SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04018493652
Ondernemingsnummer: 2153839111
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Fiduciairies

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMC Sofisc SPRL
(Get full report from official database of BE for AMC Sofisc SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMC Sofisc SPRL
Addition kinds of activities for AMC Sofisc SPRL

10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
55999902. Go-carts | Go-carts

Werken bij AMC Sofisc SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMC Sofisc SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMC Sofisc SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMC Sofisc SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

Zoek naar antwoorden van AMC Sofisc SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AMC Sofisc SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMC Sofisc SPRL. Laat een reactie achter voor AMC Sofisc SPRL. AMC Sofisc SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMC Sofisc SPRL. Leave a respond for AMC Sofisc SPRL. AMC Sofisc SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMC Sofisc SPRL op de google maps. Adres en contacten AMC Sofisc SPRL
Location of AMC Sofisc SPRL on the google maps. Address and contacts of AMC Sofisc SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AMC Sofisc SPRL AMC Sofisc SPRL: DIAZUR | EERDEKENS JOHAN | Scaldis | Stade (Du) | Gorreux Jean-Claude

Other related companies as AMC Sofisc SPRL: DIAZUR | EERDEKENS JOHAN | Scaldis | Stade (Du) | Gorreux Jean-Claude

AMC Sofisc SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMC Sofisc SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04018493652. Het bedrijf AMC Sofisc SPRL bevindt zich op het adres: Rue Large Voie 112; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 149,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Fiduciairies.
De hoofdactiviteit van AMC Sofisc SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMC Sofisc SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMC Sofisc SPRL, openstaande posities, locatie van AMC Sofisc SPRL op de kaart.

AMC Sofisc SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMC Sofisc SPRL, company assigned to the tax number BE04018493652. The company AMC Sofisc SPRL is located at the address: Rue Large Voie 112; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 149,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeeping service. List of products are Fiduciairies.
The main activity of AMC Sofisc SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AMC Sofisc SPRL is not available. You also can look at reviews of AMC Sofisc SPRL, open positions, location of AMC Sofisc SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMC Sofisc SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMC Sofisc SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMC Sofisc SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMC Sofisc SPRL, employees, financial statistics.