Wuytens Boekhoudkantoor BVBA

Contactgegevens Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wuytens Boekhoudkantoor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dillenbossen 3; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 32 39 68 (+32-014 32 39 68) 014 32 39 68 (+32-014 32 39 68)

Fax (fax): 014 31 92 66 (+32-014 31 92 66) 014 31 92 66 (+32-014 31 92 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wuytens Boekhoudkantoor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wuytens Boekhoudkantoor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wuytens Boekhoudkantoor BVBA
Products information Wuytens Boekhoudkantoor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Wuytens Boekhoudkantoor BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wuytens Boekhoudkantoor BVBA
(Get full report from official database of BE for Wuytens Boekhoudkantoor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wuytens Boekhoudkantoor BVBA
Addition kinds of activities for Wuytens Boekhoudkantoor BVBA

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
35890206. Mop wringers | Mop wringers
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
57129904. Kantoormeubelen | Office furniture
67269906. Unit investment trusts | Unit investment trusts

Werken bij Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLEANING DI & DA

    Type: Dienstenchequebaan

    In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

Zoek naar antwoorden van Wuytens Boekhoudkantoor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Laat een reactie achter voor Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Wuytens Boekhoudkantoor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Leave a respond for Wuytens Boekhoudkantoor BVBA. Wuytens Boekhoudkantoor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wuytens Boekhoudkantoor BVBA op de google maps. Adres en contacten Wuytens Boekhoudkantoor BVBA
Location of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA on the google maps. Address and contacts of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wuytens Boekhoudkantoor BVBA Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: LIKEURSTOKERIJ D'HONDT | FA. DE COCK-OTT | Cochez-Stevens | Hoffreumon P | Milis E

Other related companies as Wuytens Boekhoudkantoor BVBA: LIKEURSTOKERIJ D'HONDT | FA. DE COCK-OTT | Cochez-Stevens | Hoffreumon P | Milis E

Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf Wuytens Boekhoudkantoor BVBA bevindt zich op het adres: Dillenbossen 3; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Wuytens Boekhoudkantoor BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, openstaande posities, locatie van Wuytens Boekhoudkantoor BVBA op de kaart.

Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, company assigned to the tax number BE04722167968. The company Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is located at the address: Dillenbossen 3; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Wuytens Boekhoudkantoor BVBA were not found.
The main activity of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA is not available. You also can look at reviews of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, open positions, location of Wuytens Boekhoudkantoor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wuytens Boekhoudkantoor BVBA, employees, financial statistics.