Wu D

Contactgegevens Wu D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wu D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wu D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jean-Baptiste Loriaux 3D; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 85 09 64 (+32-071 85 09 64) 071 85 09 64 (+32-071 85 09 64)

Fax (fax): 071 85 09 64 (+32-071 85 09 64) 071 85 09 64 (+32-071 85 09 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wu D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wu D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wu D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wu D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wu D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wu D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wu D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wu D
Products information Wu D

BTW identificatienummer (tax): BE02854492187
Ondernemingsnummer: 4261566162
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 879,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Wu D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wu D
(Get full report from official database of BE for Wu D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wu D
Addition kinds of activities for Wu D

233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
27540400. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
28990500. maten | Sizes
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
50469905. Parkeermeters | Parking meters
79970403. Polo club, lidmaatschap | Polo club, membership

Werken bij Wu D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wu D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wu D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wu D. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

Zoek naar antwoorden van Wu D in sociale netwerken
Look for responds of Wu D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wu D. Laat een reactie achter voor Wu D. Wu D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wu D. Leave a respond for Wu D. Wu D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wu D op de google maps. Adres en contacten Wu D
Location of Wu D on the google maps. Address and contacts of Wu D

Andere gerelateerde bedrijven als come Wu D Wu D: CARPETLAND | Guieu P | Auto Rep'sa-Ets Gerard | TOMME | Thiers Project NV

Other related companies as Wu D: CARPETLAND | Guieu P | Auto Rep'sa-Ets Gerard | TOMME | Thiers Project NV

Wu D is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wu D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02854492187. Het bedrijf Wu D bevindt zich op het adres: Rue Jean-Baptiste Loriaux 3D; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 879,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Wu D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wu D is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wu D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wu D, openstaande posities, locatie van Wu D op de kaart.

Wu D is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wu D, company assigned to the tax number BE02854492187. The company Wu D is located at the address: Rue Jean-Baptiste Loriaux 3D; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 879,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Wu D were not found.
The main activity of Wu D is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Wu D is not available. You also can look at reviews of Wu D, open positions, location of Wu D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wu D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wu D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wu D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wu D, employees, financial statistics.