FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA

Contactgegevens FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Avenue Einstein 6 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-23-43-00 32-10-23-43-00

Fax (fax): 32-10-23-43-01 32-10-23-43-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA
Products information FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA

BTW identificatienummer (tax): BE01642150878
Ondernemingsnummer: 9361968994
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Detective agencies, international

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA
(Get full report from official database of BE for FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA
Addition kinds of activities for FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA

391401. Zilverwerk | Silverware
13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
36610107. Telefoon antwoordapparaat | Telephone answering machines
92110402. Rechten, staatsregering | Courts, state government

Werken bij FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. Laat een reactie achter voor FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. Leave a respond for FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA. FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA op de google maps. Adres en contacten FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA
Location of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA on the google maps. Address and contacts of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: FRANCINE HAESAERTS | RASSENEUR MICHEL | HOME ROLLAND | Delvenne | SYNTHIA VAN CAMP

Other related companies as FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA: FRANCINE HAESAERTS | RASSENEUR MICHEL | HOME ROLLAND | Delvenne | SYNTHIA VAN CAMP

FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01642150878. Het bedrijf FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA bevindt zich op het adres: Avenue Einstein 6 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Detective agencies, international. Producten gemaakt in FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, openstaande posities, locatie van FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA op de kaart.

FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is a company, that was registered 2016 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, company assigned to the tax number BE01642150878. The company FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is located at the address: Avenue Einstein 6 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Detective agencies, international. Products created in FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA were not found.
The main activity of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA is not available. You also can look at reviews of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, open positions, location of FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLA.C. NIELSEN COMPANY & CO SA, employees, financial statistics.