FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN

Contactgegevens FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): De Keyserlei 58-60 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-03-69-00 32-32-03-69-00

Fax (fax): +32 (67) 565-32-95 +32 (67) 565-32-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN
Products information FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN

BTW identificatienummer (tax): BE04050628662
Ondernemingsnummer: 3641662597
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN
(Get full report from official database of BE for FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN
Addition kinds of activities for FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN

20340100. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
32819902. Kalksteen, gesneden en gevormd | Limestone, cut and shaped
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
50210100. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
73599904. Draagbare wc verhuur | Portable toilet rental
75420000. wasstraten | Carwashes
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. Looking for open vacancies in other companies

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Arts preventieve geneeskunde (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671958-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers Je beschikt over een basisdiploma geneeskunde; klinische ervaring en ECG-opleiding zijn een meerwaarde. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede kennis van het Frans (gesproken en geschreven). Je hebt een goede kennis van courante PC-toepassingen Je kan zelfstandig werken, bent empathisch, en hebt een luisterend oor. Je staat open voor psychosociale problemen. Ervaring in de psychosociale sector is een troef. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kan je anderhalve dag / week vrijmaken Je werkt op zelfstandige basis, volgens de barema’s van het RIZIV.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN in sociale netwerken
Look for responds of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. Laat een reactie achter voor FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. Leave a respond for FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN. FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN op de google maps. Adres en contacten FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN
Location of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN on the google maps. Address and contacts of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: LUNCH GARDEN | ARTISANE FOOD (L') | J. VAN DER MAST | CARROSSERIE CASTELEYN | HONNELLES DECORS

Other related companies as FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN: LUNCH GARDEN | ARTISANE FOOD (L') | J. VAN DER MAST | CARROSSERIE CASTELEYN | HONNELLES DECORS

FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04050628662. Het bedrijf FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN bevindt zich op het adres: De Keyserlei 58-60 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 267,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, openstaande posities, locatie van FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN op de kaart.

FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, company assigned to the tax number BE04050628662. The company FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is located at the address: De Keyserlei 58-60 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 267,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN were not found.
The main activity of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN is not available. You also can look at reviews of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, open positions, location of FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENC BUITENL.VEN, employees, financial statistics.