FLENTREPRISES CHARLIER SPRL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • FLENTREPRISES CHARLIER SPRL
Private companiesNondepository Credit Institutions • FLENTREPRISES CHARLIER SPRL

Contactgegevens FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLENTREPRISES CHARLIER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Centre 7 4140 Sprimont - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-82-31-35 32-43-82-31-35

Fax (fax): +32 (53) 877-93-68 +32 (53) 877-93-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLENTREPRISES CHARLIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLENTREPRISES CHARLIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLENTREPRISES CHARLIER SPRL
Products information FLENTREPRISES CHARLIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03054992675
Ondernemingsnummer: 8621490478
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLENTREPRISES CHARLIER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLENTREPRISES CHARLIER SPRL
(Get full report from official database of BE for FLENTREPRISES CHARLIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLENTREPRISES CHARLIER SPRL
Addition kinds of activities for FLENTREPRISES CHARLIER SPRL

239603. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
02599905. Quail boerderij | Quail farm
25110101. Bed frames, behalve water bed frames: hout | Bed frames, except water bed frames: wood
38420104. Gasmaskers | Gas masks
49119907. Fossiele brandstof elektrische stroomgeneratie | Fossil fuel electric power generation
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec

Werken bij FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van FLENTREPRISES CHARLIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. Laat een reactie achter voor FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. FLENTREPRISES CHARLIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. Leave a respond for FLENTREPRISES CHARLIER SPRL. FLENTREPRISES CHARLIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLENTREPRISES CHARLIER SPRL op de google maps. Adres en contacten FLENTREPRISES CHARLIER SPRL
Location of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL on the google maps. Address and contacts of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLENTREPRISES CHARLIER SPRL FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: Vanpoucke H | LOUIS JOLY | CALLMETRICS | MARC JOASSART | Faulding Pharmaceuticals NV

Other related companies as FLENTREPRISES CHARLIER SPRL: Vanpoucke H | LOUIS JOLY | CALLMETRICS | MARC JOASSART | Faulding Pharmaceuticals NV

FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03054992675. Het bedrijf FLENTREPRISES CHARLIER SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Centre 7 4140 Sprimont - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLENTREPRISES CHARLIER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, openstaande posities, locatie van FLENTREPRISES CHARLIER SPRL op de kaart.

FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, company assigned to the tax number BE03054992675. The company FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is located at the address: R. Du Centre 7 4140 Sprimont - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLENTREPRISES CHARLIER SPRL were not found.
The main activity of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL is not available. You also can look at reviews of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, open positions, location of FLENTREPRISES CHARLIER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLENTREPRISES CHARLIER SPRL, employees, financial statistics.