Vanderstichele A

Contactgegevens Vanderstichele A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderstichele A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderstichele A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Villers 65; 6280; Gerpinnes (Acoz), België

Telefoon (phone): 071 50 44 66 (+32-071 50 44 66) 071 50 44 66 (+32-071 50 44 66)

Fax (fax): +32 (59) 431-77-64 +32 (59) 431-77-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderstichele A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderstichele A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderstichele A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderstichele A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderstichele A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderstichele A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderstichele A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderstichele A
Products information Vanderstichele A

BTW identificatienummer (tax): BE02237335205
Ondernemingsnummer: 1764648437
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Vanderstichele A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderstichele A
(Get full report from official database of BE for Vanderstichele A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderstichele A
Addition kinds of activities for Vanderstichele A

372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
34919909. Kleppen, nucleair | Valves, nuclear
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services

Werken bij Vanderstichele A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderstichele A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderstichele A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderstichele A. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

Zoek naar antwoorden van Vanderstichele A in sociale netwerken
Look for responds of Vanderstichele A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderstichele A. Laat een reactie achter voor Vanderstichele A. Vanderstichele A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderstichele A. Leave a respond for Vanderstichele A. Vanderstichele A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderstichele A op de google maps. Adres en contacten Vanderstichele A
Location of Vanderstichele A on the google maps. Address and contacts of Vanderstichele A

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderstichele A Vanderstichele A: BATTERIES BUSINESS CENTRE NV | IPPA | Miege SPRL | GEMANO | PIA COX

Other related companies as Vanderstichele A: BATTERIES BUSINESS CENTRE NV | IPPA | Miege SPRL | GEMANO | PIA COX

Vanderstichele A is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderstichele A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02237335205. Het bedrijf Vanderstichele A bevindt zich op het adres: Rue de Villers 65; 6280; Gerpinnes (Acoz). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Vanderstichele A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderstichele A is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderstichele A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderstichele A, openstaande posities, locatie van Vanderstichele A op de kaart.

Vanderstichele A is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderstichele A, company assigned to the tax number BE02237335205. The company Vanderstichele A is located at the address: Rue de Villers 65; 6280; Gerpinnes (Acoz). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Vanderstichele A were not found.
The main activity of Vanderstichele A is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderstichele A is not available. You also can look at reviews of Vanderstichele A, open positions, location of Vanderstichele A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderstichele A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderstichele A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderstichele A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderstichele A, employees, financial statistics.