Vandereyken L

Contactgegevens Vandereyken L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandereyken L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandereyken L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 14; 6210; Les Bons Villers (Rêves), België

Telefoon (phone): 071 84 70 94 (+32-071 84 70 94) 071 84 70 94 (+32-071 84 70 94)

Fax (fax): 071 84 70 94 (+32-071 84 70 94) 071 84 70 94 (+32-071 84 70 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandereyken L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandereyken L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandereyken L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandereyken L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandereyken L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandereyken L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandereyken L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandereyken L
Products information Vandereyken L

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Vandereyken L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandereyken L
(Get full report from official database of BE for Vandereyken L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandereyken L
Addition kinds of activities for Vandereyken L

474199. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec
832200. Individuele en familiale diensten | Individual and family services
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
96510202. Arbeidsbestuursonderhandelingsraad, overheid | Labor-management negotiations board, government

Werken bij Vandereyken L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandereyken L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandereyken L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandereyken L. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

Zoek naar antwoorden van Vandereyken L in sociale netwerken
Look for responds of Vandereyken L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandereyken L. Laat een reactie achter voor Vandereyken L. Vandereyken L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandereyken L. Leave a respond for Vandereyken L. Vandereyken L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandereyken L op de google maps. Adres en contacten Vandereyken L
Location of Vandereyken L on the google maps. Address and contacts of Vandereyken L

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandereyken L Vandereyken L: MAAIKEN DEVOS JUWELEN | IMAT | GARAGE GEMCO | GARAGE ARAGON | HELO?SE FONTAINE

Other related companies as Vandereyken L: MAAIKEN DEVOS JUWELEN | IMAT | GARAGE GEMCO | GARAGE ARAGON | HELO?SE FONTAINE

Vandereyken L is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandereyken L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf Vandereyken L bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 14; 6210; Les Bons Villers (Rêves). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Vandereyken L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandereyken L is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandereyken L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandereyken L, openstaande posities, locatie van Vandereyken L op de kaart.

Vandereyken L is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandereyken L, company assigned to the tax number BE05581848144. The company Vandereyken L is located at the address: Rue de Bruxelles 14; 6210; Les Bons Villers (Rêves). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Vandereyken L were not found.
The main activity of Vandereyken L is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandereyken L is not available. You also can look at reviews of Vandereyken L, open positions, location of Vandereyken L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandereyken L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandereyken L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandereyken L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandereyken L, employees, financial statistics.