Van Herpe A

Contactgegevens Van Herpe A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Herpe A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Herpe A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smisstraat 2; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 014 61 90 84 (+32-014 61 90 84) 014 61 90 84 (+32-014 61 90 84)

Fax (fax): +32 (50) 804-63-67 +32 (50) 804-63-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Herpe A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Herpe A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Herpe A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Herpe A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Herpe A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Herpe A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Herpe A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Herpe A
Products information Van Herpe A

BTW identificatienummer (tax): BE04364562988
Ondernemingsnummer: 3638092041
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Van Herpe A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Herpe A
(Get full report from official database of BE for Van Herpe A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Herpe A
Addition kinds of activities for Van Herpe A

228199. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
38290200. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment

Werken bij Van Herpe A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Herpe A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Herpe A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Herpe A. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Keukenmedewerker (m/v) | Voltijds | Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan. Je komt terecht in een team waarbij je ondersteuning biedt voor de bereidingen van koude maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega's je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en/of afwas. Nadien zet je alles netjes op z'n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Studentenjob

    Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van Van Herpe A in sociale netwerken
Look for responds of Van Herpe A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Herpe A. Laat een reactie achter voor Van Herpe A. Van Herpe A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Herpe A. Leave a respond for Van Herpe A. Van Herpe A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Herpe A op de google maps. Adres en contacten Van Herpe A
Location of Van Herpe A on the google maps. Address and contacts of Van Herpe A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Herpe A Van Herpe A: VAN HOOF GERRIT | RENMANS | DIFFUSION BOIS | Garcia-Gallardo Gil-Fournier José Ramon | TECHN.DIENST HAVENBEDRIJF

Other related companies as Van Herpe A: VAN HOOF GERRIT | RENMANS | DIFFUSION BOIS | Garcia-Gallardo Gil-Fournier José Ramon | TECHN.DIENST HAVENBEDRIJF

Van Herpe A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Herpe A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04364562988. Het bedrijf Van Herpe A bevindt zich op het adres: Smisstraat 2; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 798,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Herpe A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Herpe A is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Herpe A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Herpe A, openstaande posities, locatie van Van Herpe A op de kaart.

Van Herpe A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Herpe A, company assigned to the tax number BE04364562988. The company Van Herpe A is located at the address: Smisstraat 2; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 798,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Herpe A were not found.
The main activity of Van Herpe A is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Herpe A is not available. You also can look at reviews of Van Herpe A, open positions, location of Van Herpe A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Herpe A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Herpe A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Herpe A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Herpe A, employees, financial statistics.