FLSNEL BEHEER DEINZE NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLSNEL BEHEER DEINZE NV
Private companiesMetal Mining • FLSNEL BEHEER DEINZE NV

Contactgegevens FLSNEL BEHEER DEINZE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSNEL BEHEER DEINZE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSNEL BEHEER DEINZE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E3-Ln. 62 9800 Deinze - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-87-09-64 32-93-87-09-64

Fax (fax): +32 (65) 243-12-72 +32 (65) 243-12-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSNEL BEHEER DEINZE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSNEL BEHEER DEINZE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSNEL BEHEER DEINZE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSNEL BEHEER DEINZE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSNEL BEHEER DEINZE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSNEL BEHEER DEINZE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSNEL BEHEER DEINZE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSNEL BEHEER DEINZE NV
Products information FLSNEL BEHEER DEINZE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08068054199
Ondernemingsnummer: 6721954345
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLSNEL BEHEER DEINZE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSNEL BEHEER DEINZE NV
(Get full report from official database of BE for FLSNEL BEHEER DEINZE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSNEL BEHEER DEINZE NV
Addition kinds of activities for FLSNEL BEHEER DEINZE NV

20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
30890110. Plastics en veselglas tanks | Plastics and fiberglass tanks
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
39491203. Polo apparatuur en benodigdheden, algemeen | Polo equipment and supplies, general

Werken bij FLSNEL BEHEER DEINZE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSNEL BEHEER DEINZE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSNEL BEHEER DEINZE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSNEL BEHEER DEINZE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van FLSNEL BEHEER DEINZE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSNEL BEHEER DEINZE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSNEL BEHEER DEINZE NV. Laat een reactie achter voor FLSNEL BEHEER DEINZE NV. FLSNEL BEHEER DEINZE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSNEL BEHEER DEINZE NV. Leave a respond for FLSNEL BEHEER DEINZE NV. FLSNEL BEHEER DEINZE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSNEL BEHEER DEINZE NV op de google maps. Adres en contacten FLSNEL BEHEER DEINZE NV
Location of FLSNEL BEHEER DEINZE NV on the google maps. Address and contacts of FLSNEL BEHEER DEINZE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSNEL BEHEER DEINZE NV FLSNEL BEHEER DEINZE NV: HAMON-RESEARCH COTTRELL SA | VANDEN BERGH & FILS | INSTITUUT ALEGRIA | Performance Plus | Huyghe Veronique

Other related companies as FLSNEL BEHEER DEINZE NV: HAMON-RESEARCH COTTRELL SA | VANDEN BERGH & FILS | INSTITUUT ALEGRIA | Performance Plus | Huyghe Veronique

FLSNEL BEHEER DEINZE NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSNEL BEHEER DEINZE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08068054199. Het bedrijf FLSNEL BEHEER DEINZE NV bevindt zich op het adres: E3-Ln. 62 9800 Deinze - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLSNEL BEHEER DEINZE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSNEL BEHEER DEINZE NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSNEL BEHEER DEINZE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSNEL BEHEER DEINZE NV, openstaande posities, locatie van FLSNEL BEHEER DEINZE NV op de kaart.

FLSNEL BEHEER DEINZE NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSNEL BEHEER DEINZE NV, company assigned to the tax number BE08068054199. The company FLSNEL BEHEER DEINZE NV is located at the address: E3-Ln. 62 9800 Deinze - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 519,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLSNEL BEHEER DEINZE NV were not found.
The main activity of FLSNEL BEHEER DEINZE NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSNEL BEHEER DEINZE NV is not available. You also can look at reviews of FLSNEL BEHEER DEINZE NV, open positions, location of FLSNEL BEHEER DEINZE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSNEL BEHEER DEINZE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSNEL BEHEER DEINZE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSNEL BEHEER DEINZE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSNEL BEHEER DEINZE NV, employees, financial statistics.