Van Gelder-Fiduciaire NV

Contactgegevens Van Gelder-Fiduciaire NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gelder-Fiduciaire NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gelder-Fiduciaire NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Bavellaan 22; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 636 09 27 (+32-03 636 09 27) 03 636 09 27 (+32-03 636 09 27)

Fax (fax): 03 636 09 27 (+32-03 636 09 27) 03 636 09 27 (+32-03 636 09 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gelder-Fiduciaire NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gelder-Fiduciaire NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gelder-Fiduciaire NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gelder-Fiduciaire NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gelder-Fiduciaire NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gelder-Fiduciaire NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gelder-Fiduciaire NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gelder-Fiduciaire NV
Products information Van Gelder-Fiduciaire NV

BTW identificatienummer (tax): BE05927368164
Ondernemingsnummer: 3840789794
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Van Gelder-Fiduciaire NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gelder-Fiduciaire NV
(Get full report from official database of BE for Van Gelder-Fiduciaire NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gelder-Fiduciaire NV
Addition kinds of activities for Van Gelder-Fiduciaire NV

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
729904. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
36999907. Inlaatdraden, elektrische lamp | Lead-in wires, electric lamp

Werken bij Van Gelder-Fiduciaire NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gelder-Fiduciaire NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gelder-Fiduciaire NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gelder-Fiduciaire NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Van Gelder-Fiduciaire NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Gelder-Fiduciaire NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gelder-Fiduciaire NV. Laat een reactie achter voor Van Gelder-Fiduciaire NV. Van Gelder-Fiduciaire NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gelder-Fiduciaire NV. Leave a respond for Van Gelder-Fiduciaire NV. Van Gelder-Fiduciaire NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gelder-Fiduciaire NV op de google maps. Adres en contacten Van Gelder-Fiduciaire NV
Location of Van Gelder-Fiduciaire NV on the google maps. Address and contacts of Van Gelder-Fiduciaire NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gelder-Fiduciaire NV Van Gelder-Fiduciaire NV: ROCHE | WOUTER VAN VAERENBERGH | BAETEN DISTRIB. & VERZEK. | PV.SYS | GAR BEYERS ET FILS

Other related companies as Van Gelder-Fiduciaire NV: ROCHE | WOUTER VAN VAERENBERGH | BAETEN DISTRIB. & VERZEK. | PV.SYS | GAR BEYERS ET FILS

Van Gelder-Fiduciaire NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gelder-Fiduciaire NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05927368164. Het bedrijf Van Gelder-Fiduciaire NV bevindt zich op het adres: Van Bavellaan 22; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Gelder-Fiduciaire NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gelder-Fiduciaire NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gelder-Fiduciaire NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gelder-Fiduciaire NV, openstaande posities, locatie van Van Gelder-Fiduciaire NV op de kaart.

Van Gelder-Fiduciaire NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gelder-Fiduciaire NV, company assigned to the tax number BE05927368164. The company Van Gelder-Fiduciaire NV is located at the address: Van Bavellaan 22; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Gelder-Fiduciaire NV were not found.
The main activity of Van Gelder-Fiduciaire NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gelder-Fiduciaire NV is not available. You also can look at reviews of Van Gelder-Fiduciaire NV, open positions, location of Van Gelder-Fiduciaire NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gelder-Fiduciaire NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gelder-Fiduciaire NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gelder-Fiduciaire NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gelder-Fiduciaire NV, employees, financial statistics.