Van Der Jeugt & Cie COM V

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Der Jeugt & Cie COM V
Private companiesEducational Services • Van Der Jeugt & Cie COM V

Contactgegevens Van Der Jeugt & Cie COM V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Jeugt & Cie COM V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Jeugt & Cie COM V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wanneshof 10; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 0475 76 89 39 (+32-0475 76 89 39) 0475 76 89 39 (+32-0475 76 89 39)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Jeugt & Cie COM V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Jeugt & Cie COM V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Jeugt & Cie COM V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Jeugt & Cie COM V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Jeugt & Cie COM V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Jeugt & Cie COM V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Jeugt & Cie COM V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Jeugt & Cie COM V
Products information Van Der Jeugt & Cie COM V

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Der Jeugt & Cie COM V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Jeugt & Cie COM V
(Get full report from official database of BE for Van Der Jeugt & Cie COM V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Jeugt & Cie COM V
Addition kinds of activities for Van Der Jeugt & Cie COM V

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
35310500. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
50230100. Keukengerei | Kitchenware
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies

Werken bij Van Der Jeugt & Cie COM V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Jeugt & Cie COM V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Jeugt & Cie COM V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Jeugt & Cie COM V. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van Van Der Jeugt & Cie COM V in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Jeugt & Cie COM V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Jeugt & Cie COM V. Laat een reactie achter voor Van Der Jeugt & Cie COM V. Van Der Jeugt & Cie COM V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Jeugt & Cie COM V. Leave a respond for Van Der Jeugt & Cie COM V. Van Der Jeugt & Cie COM V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Jeugt & Cie COM V op de google maps. Adres en contacten Van Der Jeugt & Cie COM V
Location of Van Der Jeugt & Cie COM V on the google maps. Address and contacts of Van Der Jeugt & Cie COM V

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Jeugt & Cie COM V Van Der Jeugt & Cie COM V: MARCEL ZABUS | PATRICK VERFAILLIE | LANDUYT BEROEPSKLEDING NV | Bauduin S II SPRL | GARAGE SCHUMACHER

Other related companies as Van Der Jeugt & Cie COM V: MARCEL ZABUS | PATRICK VERFAILLIE | LANDUYT BEROEPSKLEDING NV | Bauduin S II SPRL | GARAGE SCHUMACHER

Van Der Jeugt & Cie COM V is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Jeugt & Cie COM V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf Van Der Jeugt & Cie COM V bevindt zich op het adres: Wanneshof 10; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Der Jeugt & Cie COM V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Jeugt & Cie COM V is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Jeugt & Cie COM V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Jeugt & Cie COM V, openstaande posities, locatie van Van Der Jeugt & Cie COM V op de kaart.

Van Der Jeugt & Cie COM V is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Jeugt & Cie COM V, company assigned to the tax number BE06305023193. The company Van Der Jeugt & Cie COM V is located at the address: Wanneshof 10; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Der Jeugt & Cie COM V were not found.
The main activity of Van Der Jeugt & Cie COM V is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Jeugt & Cie COM V is not available. You also can look at reviews of Van Der Jeugt & Cie COM V, open positions, location of Van Der Jeugt & Cie COM V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Jeugt & Cie COM V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Jeugt & Cie COM V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Jeugt & Cie COM V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Jeugt & Cie COM V, employees, financial statistics.