Sogenam SA

Contactgegevens Sogenam SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sogenam SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sogenam SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Hannut 54; 5004; Namur (Bouge), België

Telefoon (phone): 081 21 56 62 (+32-081 21 56 62) 081 21 56 62 (+32-081 21 56 62)

Fax (fax): +32 (50) 931-71-44 +32 (50) 931-71-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sogenam SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sogenam SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sogenam SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sogenam SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sogenam SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sogenam SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sogenam SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sogenam SA
Products information Sogenam SA

BTW identificatienummer (tax): BE09604217529
Ondernemingsnummer: 3460388183
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Sogenam SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sogenam SA
(Get full report from official database of BE for Sogenam SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sogenam SA
Addition kinds of activities for Sogenam SA

24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
38260401. Aminozuuranalysatoren | Amino acid analyzers
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry

Werken bij Sogenam SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sogenam SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sogenam SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sogenam SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Sogenam SA in sociale netwerken
Look for responds of Sogenam SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sogenam SA. Laat een reactie achter voor Sogenam SA. Sogenam SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sogenam SA. Leave a respond for Sogenam SA. Sogenam SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sogenam SA op de google maps. Adres en contacten Sogenam SA
Location of Sogenam SA on the google maps. Address and contacts of Sogenam SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sogenam SA Sogenam SA: Vanderhaeghe H | ANDRE DE CLERCQ | Deleenheer M | Fiduciaire Cnudde André SC | Delforge Nicole

Other related companies as Sogenam SA: Vanderhaeghe H | ANDRE DE CLERCQ | Deleenheer M | Fiduciaire Cnudde André SC | Delforge Nicole

Sogenam SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sogenam SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09604217529. Het bedrijf Sogenam SA bevindt zich op het adres: Route de Hannut 54; 5004; Namur (Bouge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Sogenam SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sogenam SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sogenam SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sogenam SA, openstaande posities, locatie van Sogenam SA op de kaart.

Sogenam SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sogenam SA, company assigned to the tax number BE09604217529. The company Sogenam SA is located at the address: Route de Hannut 54; 5004; Namur (Bouge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Sogenam SA were not found.
The main activity of Sogenam SA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sogenam SA is not available. You also can look at reviews of Sogenam SA, open positions, location of Sogenam SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sogenam SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sogenam SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sogenam SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sogenam SA, employees, financial statistics.