ECOTECHNIC

Contactgegevens ECOTECHNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOTECHNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOTECHNIC

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 69, Rue Rodenbach 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-72-07-52 32-26-72-07-52

Fax (fax): 32-26-72-61-56 32-26-72-61-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOTECHNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOTECHNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOTECHNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOTECHNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOTECHNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOTECHNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOTECHNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOTECHNIC
Products information ECOTECHNIC

BTW identificatienummer (tax): BE02123626708
Ondernemingsnummer: 7576965332
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ECOTECHNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water treatment, industrial - systems and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOTECHNIC
(Get full report from official database of BE for ECOTECHNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOTECHNIC
Addition kinds of activities for ECOTECHNIC

01610103. Honingdew Meloenboerderij | Honeydew melon farm
35310601. backhoes | Backhoes
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
56990101. Militaire goederen en regalia | Military goods and regalia
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij ECOTECHNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOTECHNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOTECHNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOTECHNIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

 • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

 • Operator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

 • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (fulltime of parttime) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: CVDO THUISHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken; opruimen; strijken; boodschappen doen; koken; ramen wassen; toezien op productvoorraad; ... Klanten in Regio Brugge Zuienkerke Knokke Heist

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

 • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

 • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

  Regio: LUXEMBOURG

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

 • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van ECOTECHNIC in sociale netwerken
Look for responds of ECOTECHNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOTECHNIC. Laat een reactie achter voor ECOTECHNIC. ECOTECHNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOTECHNIC. Leave a respond for ECOTECHNIC. ECOTECHNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOTECHNIC op de google maps. Adres en contacten ECOTECHNIC
Location of ECOTECHNIC on the google maps. Address and contacts of ECOTECHNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOTECHNIC ECOTECHNIC: GLASHANDEL NUYENS BVBA | Bofiso BVBA | SANDRA GATELIER | B.C. ATHUS | C. QUOILIN

Other related companies as ECOTECHNIC: GLASHANDEL NUYENS BVBA | Bofiso BVBA | SANDRA GATELIER | B.C. ATHUS | C. QUOILIN

ECOTECHNIC is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOTECHNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123626708. Het bedrijf ECOTECHNIC bevindt zich op het adres: 69, Rue Rodenbach 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Water treatment, industrial - systems and equipment. Producten gemaakt in ECOTECHNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECOTECHNIC is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOTECHNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOTECHNIC, openstaande posities, locatie van ECOTECHNIC op de kaart.

ECOTECHNIC is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ECOTECHNIC, company assigned to the tax number BE02123626708. The company ECOTECHNIC is located at the address: 69, Rue Rodenbach 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Water treatment, industrial - systems and equipment. Products created in ECOTECHNIC were not found.
The main activity of ECOTECHNIC is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOTECHNIC is not available. You also can look at reviews of ECOTECHNIC, open positions, location of ECOTECHNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOTECHNIC, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOTECHNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOTECHNIC, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOTECHNIC, employees, financial statistics.