Services et Conseil SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Services et Conseil SPRL
Private companiesCommunications • Services et Conseil SPRL

Contactgegevens Services et Conseil SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Services et Conseil SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Services et Conseil SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Hoover 2; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 653 50 63 (+32-02 653 50 63) 02 653 50 63 (+32-02 653 50 63)

Fax (fax): 02 653 50 63 (+32-02 653 50 63) 02 653 50 63 (+32-02 653 50 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Services et Conseil SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Services et Conseil SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Services et Conseil SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Services et Conseil SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Services et Conseil SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Services et Conseil SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Services et Conseil SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Services et Conseil SPRL
Products information Services et Conseil SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08848358154
Ondernemingsnummer: 3618591308
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Services et Conseil SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Services et Conseil SPRL
(Get full report from official database of BE for Services et Conseil SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Services et Conseil SPRL
Addition kinds of activities for Services et Conseil SPRL

515904. Wol en zijde | Wool and silk
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
38250308. Frequentiemeters: elektrisch, mechanisch en elektronisch | Frequency meters: electrical, mechanical, and electronic
51919902. Tuinbenodigdheden | Garden supplies
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij Services et Conseil SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Services et Conseil SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Services et Conseil SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Services et Conseil SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pollare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (POLLARE)

    Regio: POLLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Services et Conseil SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Services et Conseil SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Services et Conseil SPRL. Laat een reactie achter voor Services et Conseil SPRL. Services et Conseil SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Services et Conseil SPRL. Leave a respond for Services et Conseil SPRL. Services et Conseil SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Services et Conseil SPRL op de google maps. Adres en contacten Services et Conseil SPRL
Location of Services et Conseil SPRL on the google maps. Address and contacts of Services et Conseil SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Services et Conseil SPRL Services et Conseil SPRL: MAGOLUX SA | SADECO HIGH-TECH | eplaat! Berghman Gieterij B.V.B.A. | VC A.S.C. MONT-ST.GUIBERT | LE JARDIN DE LA BEAUTE

Other related companies as Services et Conseil SPRL: MAGOLUX SA | SADECO HIGH-TECH | eplaat! Berghman Gieterij B.V.B.A. | VC A.S.C. MONT-ST.GUIBERT | LE JARDIN DE LA BEAUTE

Services et Conseil SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Services et Conseil SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08848358154. Het bedrijf Services et Conseil SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Hoover 2; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Services et Conseil SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Services et Conseil SPRL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Services et Conseil SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Services et Conseil SPRL, openstaande posities, locatie van Services et Conseil SPRL op de kaart.

Services et Conseil SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Services et Conseil SPRL, company assigned to the tax number BE08848358154. The company Services et Conseil SPRL is located at the address: Avenue Hoover 2; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Services et Conseil SPRL were not found.
The main activity of Services et Conseil SPRL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Services et Conseil SPRL is not available. You also can look at reviews of Services et Conseil SPRL, open positions, location of Services et Conseil SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Services et Conseil SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Services et Conseil SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Services et Conseil SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Services et Conseil SPRL, employees, financial statistics.