Seidel Eric SA

Contactgegevens Seidel Eric SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seidel Eric SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seidel Eric SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bois d'Hymiée 2; 6280; Gerpinnes, België

Telefoon (phone): 071 50 36 74 (+32-071 50 36 74) 071 50 36 74 (+32-071 50 36 74)

Fax (fax): 071 50 36 74 (+32-071 50 36 74) 071 50 36 74 (+32-071 50 36 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seidel Eric SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seidel Eric SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seidel Eric SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seidel Eric SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seidel Eric SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seidel Eric SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seidel Eric SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seidel Eric SA
Products information Seidel Eric SA

BTW identificatienummer (tax): BE09097198486
Ondernemingsnummer: 4985839843
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Seidel Eric SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seidel Eric SA
(Get full report from official database of BE for Seidel Eric SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seidel Eric SA
Addition kinds of activities for Seidel Eric SA

26210401. Bondpapier | Bond paper
26210406. Printpapier | Printing paper
28330104. Mercuryverbindingen, geneesmiddelen | Mercury compounds, medicinal
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij Seidel Eric SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seidel Eric SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seidel Eric SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seidel Eric SA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Comics Station Antwerp - jobstudent attractiemedewerker (weekdagen en weekends) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Comics station Antwerp biedt meer dan 60 attracties en activiteiten. Wij zoeken enthousiaste studenten die bij ons willen werken als parkmedewerker. Dit houdt in: bedienen van de attracties het onderhoud van de attracties (schoonmaken, opruimen,...)

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van Seidel Eric SA in sociale netwerken
Look for responds of Seidel Eric SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seidel Eric SA. Laat een reactie achter voor Seidel Eric SA. Seidel Eric SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seidel Eric SA. Leave a respond for Seidel Eric SA. Seidel Eric SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seidel Eric SA op de google maps. Adres en contacten Seidel Eric SA
Location of Seidel Eric SA on the google maps. Address and contacts of Seidel Eric SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Seidel Eric SA Seidel Eric SA: SAUNA INSTITUT | HشTEL PORTE DE FRANCE | MARCEL ROELS | CARROSSERIE SPEDER | SANDRA BASTIAANS

Other related companies as Seidel Eric SA: SAUNA INSTITUT | HشTEL PORTE DE FRANCE | MARCEL ROELS | CARROSSERIE SPEDER | SANDRA BASTIAANS

Seidel Eric SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Seidel Eric SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09097198486. Het bedrijf Seidel Eric SA bevindt zich op het adres: Rue du Bois d'Hymiée 2; 6280; Gerpinnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Seidel Eric SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seidel Eric SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seidel Eric SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seidel Eric SA, openstaande posities, locatie van Seidel Eric SA op de kaart.

Seidel Eric SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Seidel Eric SA, company assigned to the tax number BE09097198486. The company Seidel Eric SA is located at the address: Rue du Bois d'Hymiée 2; 6280; Gerpinnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Seidel Eric SA were not found.
The main activity of Seidel Eric SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Seidel Eric SA is not available. You also can look at reviews of Seidel Eric SA, open positions, location of Seidel Eric SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seidel Eric SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seidel Eric SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seidel Eric SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seidel Eric SA, employees, financial statistics.