Saadi M

Contactgegevens Saadi M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saadi M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saadi M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marie de Hongrie 97 Box 15; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 479 22 21 (+32-02 479 22 21) 02 479 22 21 (+32-02 479 22 21)

Fax (fax): +32 (53) 270-32-53 +32 (53) 270-32-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saadi M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saadi M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saadi M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saadi M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saadi M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saadi M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saadi M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saadi M
Products information Saadi M

BTW identificatienummer (tax): BE07321533203
Ondernemingsnummer: 2620208740
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Saadi M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saadi M
(Get full report from official database of BE for Saadi M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saadi M
Addition kinds of activities for Saadi M

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
23930000. Textielzakken | Textile bags
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
34520200. sluitringen | Washers
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
50829905. Mengers, bouw en mijnbouw | Mixers, construction and mining
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental

Werken bij Saadi M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saadi M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saadi M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saadi M. Looking for open vacancies in other companies

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Computer Recruitment Services - Identity & Access Management Operator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background   Dedicated to ticket handling in the frame of the Lam 2.0. programme: the Logical Access Management programme aims at reducing the risk linked to the access management processes. By introducing new Business roles, bundling the critical and non-critical accesses of users in a logical role, a more efficient and logical access management will be materialized.   In this role, the person will be expected to work together with the Lam project team to treat tickets and analyze problems that are linked to the migration from the old business role structure to the new one. This will include creation/update and deletion of user accounts in different applications and environments, in line with the Lam conventions and rules.     Profile self-learner access management experience is a plus good communication skills fluent in English analytical mind-set curious to learn initiative taker capable to work against tight deadlines constructive mind-set interested in security Language: English    This position is for starting as soon as possible until the end of the year (renewable). y. You must be an EU national to apply for this role     Details  Reference: NK 380 Location: Brussels Rate: 300-325 euros per day State date: ASAP Duration:  until 30 Dec 2018 (extendable)

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Saadi M in sociale netwerken
Look for responds of Saadi M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saadi M. Laat een reactie achter voor Saadi M. Saadi M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saadi M. Leave a respond for Saadi M. Saadi M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saadi M op de google maps. Adres en contacten Saadi M
Location of Saadi M on the google maps. Address and contacts of Saadi M

Andere gerelateerde bedrijven als come Saadi M Saadi M: FRANاOIS DE GEEST | JEMAPRINT | Baeiens D | VAN HAUTE WERNER | LIESBET BEX

Other related companies as Saadi M: FRANاOIS DE GEEST | JEMAPRINT | Baeiens D | VAN HAUTE WERNER | LIESBET BEX

Saadi M is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saadi M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07321533203. Het bedrijf Saadi M bevindt zich op het adres: Avenue Marie de Hongrie 97 Box 15; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Saadi M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saadi M is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saadi M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saadi M, openstaande posities, locatie van Saadi M op de kaart.

Saadi M is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saadi M, company assigned to the tax number BE07321533203. The company Saadi M is located at the address: Avenue Marie de Hongrie 97 Box 15; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Saadi M were not found.
The main activity of Saadi M is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Saadi M is not available. You also can look at reviews of Saadi M, open positions, location of Saadi M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saadi M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saadi M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saadi M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saadi M, employees, financial statistics.