FLNOLLENS TRANSPORT BVBA

Contactgegevens FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNOLLENS TRANSPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karreweg 147 9770 Kruishoutem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-38-52-10 32-93-38-52-10

Fax (fax): 32-93-38-52-11 32-93-38-52-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNOLLENS TRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNOLLENS TRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNOLLENS TRANSPORT BVBA
Products information FLNOLLENS TRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07027648925
Ondernemingsnummer: 4859771728
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLNOLLENS TRANSPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNOLLENS TRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLNOLLENS TRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNOLLENS TRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for FLNOLLENS TRANSPORT BVBA

221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
50850101. Vaten, nieuw of gereviseerd | Barrels, new or reconditioned
51930203. Planten, potten | Plants, potted
59991603. Kaarswinkels | Candle shops

Werken bij FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Automation Support Engineer (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf in Limburg, actief in de staalindustrie, zijn we op zoek naar een Automation Support Engineer. In deze rol neem je de volgende taken op: Je bent verantwoordelijk voor alle fases van automatiseringsprojecten, gaande van de specificaties tot de engineering, voorbereiding, inbedrijfstelling en de opvolging. Je volgt leveranciers op en stuurt hen aan. Voor de interne projecten ontwerp je zelf ook hardware en software, in samenwerking met collega's. Je staat in voor de documentatie alsook voor de veiligheid van de technische systemen.

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van FLNOLLENS TRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. FLNOLLENS TRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. Leave a respond for FLNOLLENS TRANSPORT BVBA. FLNOLLENS TRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNOLLENS TRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLNOLLENS TRANSPORT BVBA
Location of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNOLLENS TRANSPORT BVBA FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: Presse-Express | DEHEM LUC | PAMELA CORDOVA | Mus茅e des Egouts | Arthisans des saveurs

Other related companies as FLNOLLENS TRANSPORT BVBA: Presse-Express | DEHEM LUC | PAMELA CORDOVA | Mus茅e des Egouts | Arthisans des saveurs

FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027648925. Het bedrijf FLNOLLENS TRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: Karreweg 147 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLNOLLENS TRANSPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van FLNOLLENS TRANSPORT BVBA op de kaart.

FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE07027648925. The company FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is located at the address: Karreweg 147 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLNOLLENS TRANSPORT BVBA were not found.
The main activity of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, open positions, location of FLNOLLENS TRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNOLLENS TRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.