Reusens W

Contactgegevens Reusens W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reusens W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reusens W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Baan 92; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 21 00 52 (+32-015 21 00 52) 015 21 00 52 (+32-015 21 00 52)

Fax (fax): +32 (9) 463-24-26 +32 (9) 463-24-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reusens W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reusens W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reusens W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reusens W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reusens W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reusens W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reusens W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reusens W
Products information Reusens W

BTW identificatienummer (tax): BE09408660888
Ondernemingsnummer: 9021667480
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Reusens W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reusens W
(Get full report from official database of BE for Reusens W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reusens W
Addition kinds of activities for Reusens W

20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
59410700. Team sportuitrusting | Team sports equipment
70110100. motels | Motels
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school
82210200. Professionele scholen | Professional schools

Werken bij Reusens W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reusens W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reusens W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reusens W. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Jobstudent Productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende voedinsgbedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn we momenteel op zoek naar jobstudenten. U taken zullen zijn: - Manueel snijden van groenten - Plaatsen van groenten en fruit op schaaltjes - Inpakken van zakjes groenten voor verzending - Orderpicking Werkuren: afwisselend vroege en late ploeg: - Vroege ploeg: van maandag tem vrijdag van 6.00 - 14.00 uur en op zaterdag van 7.00 - 15.00 uur. Indien je op zaterdag werkt, ben je een dag tijdens de week vrij. - Late ploeg: maandag en vrijdag: 14.00 - 22.00 uur; dinsdag en woensdag: 14.00 - 21.30 uur; donderdag: 14.00 - 23.00 uur (geen zaterdag).

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Elektrisch Tekenaar (Revit – BIM) met ambitie (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Jouw uitdaging bestaat erin om een werf administratief en technisch te beheren. Op basis van elektrotechnische en bouwkundige ideeën en schema’s ga je aan de slag vanop jouw aangename werkplek in Eke. Je leest en interpreteert de plannen van jouw werven en zet deze om naar een digitaal ontwerp. Bij AElectrics passen we graag efficiënte werkwijzes toe om ons professionalisme verder te kunnen bestendigen. Daarom ontwerpen we in de REVIT-module (BIM software) omdat deze tool ons, onze klanten en jou veel te bieden heeft! Als jij de tool kent dan moeten we jou daar wellicht niet meer van overtuigen? Jouw ontwerpen zijn een sterke basis voor verdere externe contacten. Zo overleg je met bouwheren, architecten, ingenieurs, nevenaannemers over de inplanting van de technieken. Je weet het overzicht te bewaren en je sterke organisatorische vaardigheden zorgen voor een soepele voortgang van jouw werven. Leuk, denk je, maar het mag ook wat meer zijn? Dat kan! De sterke groei van ons bedrijf en ons HR beleid (waarbij we inzetten op ieders sterktes), laat ons toe om jouw takkenpakket verder te “tunen” naar jouw interesses en skills. Meer verantwoordelijkheid? Ander soort verantwoordelijkheid? Leidinggeven? We houden rekening met jouw competenties.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Reusens W in sociale netwerken
Look for responds of Reusens W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reusens W. Laat een reactie achter voor Reusens W. Reusens W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reusens W. Leave a respond for Reusens W. Reusens W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reusens W op de google maps. Adres en contacten Reusens W
Location of Reusens W on the google maps. Address and contacts of Reusens W

Andere gerelateerde bedrijven als come Reusens W Reusens W: BUREAU EVERAERT | POSTZEGELCLUB HET VOLK | FE. MEINGUET | HERMANS VEERLE | Borri & Fils

Other related companies as Reusens W: BUREAU EVERAERT | POSTZEGELCLUB HET VOLK | FE. MEINGUET | HERMANS VEERLE | Borri & Fils

Reusens W is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reusens W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09408660888. Het bedrijf Reusens W bevindt zich op het adres: Oude Baan 92; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Reusens W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reusens W is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reusens W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reusens W, openstaande posities, locatie van Reusens W op de kaart.

Reusens W is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reusens W, company assigned to the tax number BE09408660888. The company Reusens W is located at the address: Oude Baan 92; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Reusens W were not found.
The main activity of Reusens W is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Reusens W is not available. You also can look at reviews of Reusens W, open positions, location of Reusens W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reusens W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reusens W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reusens W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reusens W, employees, financial statistics.