FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA

Contactgegevens FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Courtrai 149a 7740 Pecq - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-34-37-30 32-69-34-37-30

Fax (fax): 32-69-55-79-50 32-69-55-79-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA
Products information FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE06431365966
Ondernemingsnummer: 9252380371
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning and maintenance products, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA
(Get full report from official database of BE for FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA
Addition kinds of activities for FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA

3499. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
32510106. Slumped brick | Slumped brick
33539900. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
50840705. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers
59990301. banners | Banners

Werken bij FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

Zoek naar antwoorden van FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. Laat een reactie achter voor FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. Leave a respond for FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA. FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA op de google maps. Adres en contacten FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA
Location of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA on the google maps. Address and contacts of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: DENNENDAEL | Mick | T.A.M. WORLDWIDE | COIFFURE LUCIEN | MARLEEN DEVOS

Other related companies as FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA: DENNENDAEL | Mick | T.A.M. WORLDWIDE | COIFFURE LUCIEN | MARLEEN DEVOS

FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06431365966. Het bedrijf FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA bevindt zich op het adres: R. De Courtrai 149a 7740 Pecq - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cleaning and maintenance products, industrial. Producten gemaakt in FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, openstaande posities, locatie van FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA op de kaart.

FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, company assigned to the tax number BE06431365966. The company FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is located at the address: R. De Courtrai 149a 7740 Pecq - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cleaning and maintenance products, industrial. Products created in FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA were not found.
The main activity of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA is not available. You also can look at reviews of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, open positions, location of FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETABLISSEMENTS GLORIEUX SA, employees, financial statistics.