SN Brussels Airlines

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SN Brussels Airlines
Private companiesWater Transportation • SN Brussels Airlines

Contactgegevens SN Brussels Airlines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SN Brussels Airlines: address, phone, fax, email, website, opening hours

SN Brussels Airlines

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Da Vincilaan 9 Zaventem; Brussels; B-1930, België

Telefoon (phone): 32-2-754-19-00 32-2-754-19-00

Fax (fax): 32-2-754-19-10 32-2-754-19-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SN Brussels Airlines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SN Brussels Airlines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SN Brussels Airlines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SN Brussels Airlines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SN Brussels Airlines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SN Brussels Airlines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SN Brussels Airlines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SN Brussels Airlines
Products information SN Brussels Airlines

BTW identificatienummer (tax): BE05968841552
Ondernemingsnummer: 1068664550
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1800
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Transportation Services^^Airlines^^Air Cargo Services

Product categorie (product category): Public and Large Private Companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SN Brussels Airlines
(Get full report from official database of BE for SN Brussels Airlines)

Aanvulling soorten activiteiten voor SN Brussels Airlines
Addition kinds of activities for SN Brussels Airlines

313102. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
32559901. Castable vuurvaste materialen: klei | Castable refractories: clay
35230108. Graankopers | Grain stackers
39490305. loopbanden | Treadmills

Werken bij SN Brussels Airlines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SN Brussels Airlines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SN Brussels Airlines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SN Brussels Airlines. Looking for open vacancies in other companies

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van SN Brussels Airlines in sociale netwerken
Look for responds of SN Brussels Airlines in social networks

Lees alle opmerkingen voor SN Brussels Airlines. Laat een reactie achter voor SN Brussels Airlines. SN Brussels Airlines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SN Brussels Airlines. Leave a respond for SN Brussels Airlines. SN Brussels Airlines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SN Brussels Airlines op de google maps. Adres en contacten SN Brussels Airlines
Location of SN Brussels Airlines on the google maps. Address and contacts of SN Brussels Airlines

Andere gerelateerde bedrijven als come SN Brussels Airlines SN Brussels Airlines: CENTEA | RUSTHUIS DE HOPPERANK | Dahout S | Silc'o & Pauwels Magdalena | QUICK

Other related companies as SN Brussels Airlines: CENTEA | RUSTHUIS DE HOPPERANK | Dahout S | Silc'o & Pauwels Magdalena | QUICK

SN Brussels Airlines is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SN Brussels Airlines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05968841552. Het bedrijf SN Brussels Airlines bevindt zich op het adres: Da Vincilaan 9 Zaventem; Brussels; B-1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1800 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Public and Large Private Companies. Lijst met producten zijn Transportation Services^^Airlines^^Air Cargo Services.
De hoofdactiviteit van SN Brussels Airlines is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SN Brussels Airlines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SN Brussels Airlines, openstaande posities, locatie van SN Brussels Airlines op de kaart.

SN Brussels Airlines is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SN Brussels Airlines, company assigned to the tax number BE05968841552. The company SN Brussels Airlines is located at the address: Da Vincilaan 9 Zaventem; Brussels; B-1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1800 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Public and Large Private Companies. List of products are Transportation Services^^Airlines^^Air Cargo Services.
The main activity of SN Brussels Airlines is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SN Brussels Airlines is not available. You also can look at reviews of SN Brussels Airlines, open positions, location of SN Brussels Airlines on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SN Brussels Airlines, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SN Brussels Airlines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SN Brussels Airlines, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SN Brussels Airlines, employees, financial statistics.