MONROE BELGIUM

Contactgegevens MONROE BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONROE BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONROE BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE A DE BOECK 56; 1140; EVERE, België

Telefoon (phone): 22401440 (+32-22401440) 22401440 (+32-22401440)

Fax (fax): +32 (53) 499-20-31 +32 (53) 499-20-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONROE BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONROE BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONROE BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONROE BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONROE BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONROE BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONROE BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONROE BELGIUM
Products information MONROE BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE08413299560
Ondernemingsnummer: 3552673339
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Amortisseurs.

Product categorie (product category): Détaillants en pièces and accessoires de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONROE BELGIUM
(Get full report from official database of BE for MONROE BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONROE BELGIUM
Addition kinds of activities for MONROE BELGIUM

323101. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
20470000. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
51129903. Carbon papier | Carbon paper
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring

Werken bij MONROE BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONROE BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONROE BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONROE BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van MONROE BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of MONROE BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONROE BELGIUM. Laat een reactie achter voor MONROE BELGIUM. MONROE BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONROE BELGIUM. Leave a respond for MONROE BELGIUM. MONROE BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONROE BELGIUM op de google maps. Adres en contacten MONROE BELGIUM
Location of MONROE BELGIUM on the google maps. Address and contacts of MONROE BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come MONROE BELGIUM MONROE BELGIUM: FLHERTO NV | FAUST TRANSLATIONS.COM GMBH | ADMINISTRATION COMMUNALE | VC JEUNESSE BRIVIOULLOISE | RENE ANTOINE

Other related companies as MONROE BELGIUM: FLHERTO NV | FAUST TRANSLATIONS.COM GMBH | ADMINISTRATION COMMUNALE | VC JEUNESSE BRIVIOULLOISE | RENE ANTOINE

MONROE BELGIUM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONROE BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08413299560. Het bedrijf MONROE BELGIUM bevindt zich op het adres: RUE A DE BOECK 56; 1140; EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. Lijst met producten zijn Services: Amortisseurs..
De hoofdactiviteit van MONROE BELGIUM is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONROE BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONROE BELGIUM, openstaande posities, locatie van MONROE BELGIUM op de kaart.

MONROE BELGIUM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONROE BELGIUM, company assigned to the tax number BE08413299560. The company MONROE BELGIUM is located at the address: RUE A DE BOECK 56; 1140; EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Détaillants en pièces and accessoires de voitures. List of products are Services: Amortisseurs..
The main activity of MONROE BELGIUM is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONROE BELGIUM is not available. You also can look at reviews of MONROE BELGIUM, open positions, location of MONROE BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONROE BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONROE BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONROE BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONROE BELGIUM, employees, financial statistics.