Berkenhof NV

Contactgegevens Berkenhof NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berkenhof NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berkenhof NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moortelweg 9; 8904; Ieper (Boezinge), België

Telefoon (phone): 057 20 74 34 (+32-057 20 74 34) 057 20 74 34 (+32-057 20 74 34)

Fax (fax): +32 (81) 812-40-55 +32 (81) 812-40-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berkenhof NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berkenhof NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berkenhof NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berkenhof NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berkenhof NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berkenhof NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berkenhof NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berkenhof NV
Products information Berkenhof NV

BTW identificatienummer (tax): BE03863311767
Ondernemingsnummer: 1738281250
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Berkenhof NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hatcheries - Poultry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berkenhof NV
(Get full report from official database of BE for Berkenhof NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berkenhof NV
Addition kinds of activities for Berkenhof NV

972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
28440300. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij Berkenhof NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berkenhof NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berkenhof NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berkenhof NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Logistiek medewerker bouwmachines (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio van Waregem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker bouwmachines.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

Zoek naar antwoorden van Berkenhof NV in sociale netwerken
Look for responds of Berkenhof NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berkenhof NV. Laat een reactie achter voor Berkenhof NV. Berkenhof NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berkenhof NV. Leave a respond for Berkenhof NV. Berkenhof NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berkenhof NV op de google maps. Adres en contacten Berkenhof NV
Location of Berkenhof NV on the google maps. Address and contacts of Berkenhof NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Berkenhof NV Berkenhof NV: A.C.V. - VERBOND LEUVEN | INTRA MUNDI LIMBURG | DROOGKUIS VOSS | Plas L | KAREN MOEREMANS

Other related companies as Berkenhof NV: A.C.V. - VERBOND LEUVEN | INTRA MUNDI LIMBURG | DROOGKUIS VOSS | Plas L | KAREN MOEREMANS

Berkenhof NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berkenhof NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03863311767. Het bedrijf Berkenhof NV bevindt zich op het adres: Moortelweg 9; 8904; Ieper (Boezinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hatcheries - Poultry. Producten gemaakt in Berkenhof NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berkenhof NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berkenhof NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berkenhof NV, openstaande posities, locatie van Berkenhof NV op de kaart.

Berkenhof NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berkenhof NV, company assigned to the tax number BE03863311767. The company Berkenhof NV is located at the address: Moortelweg 9; 8904; Ieper (Boezinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hatcheries - Poultry. Products created in Berkenhof NV were not found.
The main activity of Berkenhof NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Berkenhof NV is not available. You also can look at reviews of Berkenhof NV, open positions, location of Berkenhof NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berkenhof NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berkenhof NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berkenhof NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berkenhof NV, employees, financial statistics.