A. Dufour Chauffage SPRL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • A. Dufour Chauffage SPRL
Private companiesNondepository Credit Institutions • A. Dufour Chauffage SPRL

Contactgegevens A. Dufour Chauffage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Dufour Chauffage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Dufour Chauffage SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Conseil 37; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 511 12 12; 02 511 79 06 (+32-02 511 12 12; 02 511 79 06) 02 511 12 12; 02 511 79 06 (+32-02 511 12 12; 02 511 79 06)

Fax (fax): 02 512 45 24 (+32-02 512 45 24) 02 512 45 24 (+32-02 512 45 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Dufour Chauffage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Dufour Chauffage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Dufour Chauffage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Dufour Chauffage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Dufour Chauffage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Dufour Chauffage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Dufour Chauffage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Dufour Chauffage SPRL
Products information A. Dufour Chauffage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01983825683
Ondernemingsnummer: 7027374267
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Gas appliances - Mfg. & Whol.; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating apparatus; Stoves - Retail & Repair; Heating (Central) - Installation; Management & maintenance of technical installations; Gas appliances - Retail & Mainten.; Chimney sweeps; Boiler cleaning

Product categorie (product category): Gas detection

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Dufour Chauffage SPRL
(Get full report from official database of BE for A. Dufour Chauffage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Dufour Chauffage SPRL
Addition kinds of activities for A. Dufour Chauffage SPRL

8211. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
244101. Dozen, hout | Boxes, wood
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair
76290101. Hoorhulp reparatie | Hearing aid repair

Werken bij A. Dufour Chauffage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Dufour Chauffage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Dufour Chauffage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Dufour Chauffage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Pittige keukenmedewerker (M/V) (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze brasserie kiest voor de Belgisch-Franse keuken. Samen met hun medewerkers werken zij bewust elke dag met seizoensgebonden producten. Wil jij ook graag jouw creativiteit gebruiken in je job en kan je werken van woensdag tem zondag in deze familiezaak? Laat het ons snel weten. Jouw opleiding start aan de koude kant van de keuken waar je werkt in een service coupé.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van A. Dufour Chauffage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A. Dufour Chauffage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Dufour Chauffage SPRL. Laat een reactie achter voor A. Dufour Chauffage SPRL. A. Dufour Chauffage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Dufour Chauffage SPRL. Leave a respond for A. Dufour Chauffage SPRL. A. Dufour Chauffage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Dufour Chauffage SPRL op de google maps. Adres en contacten A. Dufour Chauffage SPRL
Location of A. Dufour Chauffage SPRL on the google maps. Address and contacts of A. Dufour Chauffage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Dufour Chauffage SPRL A. Dufour Chauffage SPRL: MARIETTE SCHOUILLE | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | de Lantsheere B | Decaluwé Geert | KRIS POULIN

Other related companies as A. Dufour Chauffage SPRL: MARIETTE SCHOUILLE | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | de Lantsheere B | Decaluwé Geert | KRIS POULIN

A. Dufour Chauffage SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Dufour Chauffage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01983825683. Het bedrijf A. Dufour Chauffage SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Conseil 37; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gas detection. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Gas appliances - Mfg. & Whol.; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating apparatus; Stoves - Retail & Repair; Heating (Central) - Installation; Management & maintenance of technical installations; Gas appliances - Retail & Mainten.; Chimney sweeps; Boiler cleaning.
De hoofdactiviteit van A. Dufour Chauffage SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Dufour Chauffage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Dufour Chauffage SPRL, openstaande posities, locatie van A. Dufour Chauffage SPRL op de kaart.

A. Dufour Chauffage SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Dufour Chauffage SPRL, company assigned to the tax number BE01983825683. The company A. Dufour Chauffage SPRL is located at the address: Rue du Conseil 37; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gas detection. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Gas appliances - Mfg. & Whol.; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating apparatus; Stoves - Retail & Repair; Heating (Central) - Installation; Management & maintenance of technical installations; Gas appliances - Retail & Mainten.; Chimney sweeps; Boiler cleaning.
The main activity of A. Dufour Chauffage SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Dufour Chauffage SPRL is not available. You also can look at reviews of A. Dufour Chauffage SPRL, open positions, location of A. Dufour Chauffage SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Dufour Chauffage SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Dufour Chauffage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Dufour Chauffage SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Dufour Chauffage SPRL, employees, financial statistics.