CABINET PASCALE DELVOIE

Contactgegevens CABINET PASCALE DELVOIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABINET PASCALE DELVOIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABINET PASCALE DELVOIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trappe, 28, LIEGE, 4000, België

Telefoon (phone): 32 4/222.49.11 32 4/222.49.11

Fax (fax): +32 (9) 462-18-77 +32 (9) 462-18-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABINET PASCALE DELVOIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABINET PASCALE DELVOIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABINET PASCALE DELVOIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABINET PASCALE DELVOIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABINET PASCALE DELVOIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABINET PASCALE DELVOIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABINET PASCALE DELVOIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABINET PASCALE DELVOIE
Products information CABINET PASCALE DELVOIE

BTW identificatienummer (tax): BE02147796630
Ondernemingsnummer: 6080627441
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CABINET PASCALE DELVOIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABINET PASCALE DELVOIE
(Get full report from official database of BE for CABINET PASCALE DELVOIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABINET PASCALE DELVOIE
Addition kinds of activities for CABINET PASCALE DELVOIE

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
82439903. Software training, computer | Software training, computer

Werken bij CABINET PASCALE DELVOIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABINET PASCALE DELVOIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABINET PASCALE DELVOIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABINET PASCALE DELVOIE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van CABINET PASCALE DELVOIE in sociale netwerken
Look for responds of CABINET PASCALE DELVOIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABINET PASCALE DELVOIE. Laat een reactie achter voor CABINET PASCALE DELVOIE. CABINET PASCALE DELVOIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABINET PASCALE DELVOIE. Leave a respond for CABINET PASCALE DELVOIE. CABINET PASCALE DELVOIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABINET PASCALE DELVOIE op de google maps. Adres en contacten CABINET PASCALE DELVOIE
Location of CABINET PASCALE DELVOIE on the google maps. Address and contacts of CABINET PASCALE DELVOIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CABINET PASCALE DELVOIE CABINET PASCALE DELVOIE: KBC | GARAGE GROES | Galerie Szwajcer Micheline | ALTRIPAN SA | NOEL BLOMME

Other related companies as CABINET PASCALE DELVOIE: KBC | GARAGE GROES | Galerie Szwajcer Micheline | ALTRIPAN SA | NOEL BLOMME

CABINET PASCALE DELVOIE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABINET PASCALE DELVOIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02147796630. Het bedrijf CABINET PASCALE DELVOIE bevindt zich op het adres: Rue Trappe, 28, LIEGE, 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CABINET PASCALE DELVOIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABINET PASCALE DELVOIE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABINET PASCALE DELVOIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABINET PASCALE DELVOIE, openstaande posities, locatie van CABINET PASCALE DELVOIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CABINET PASCALE DELVOIE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABINET PASCALE DELVOIE, company assigned to the tax number BE02147796630. The company CABINET PASCALE DELVOIE is located at the address: Rue Trappe, 28, LIEGE, 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CABINET PASCALE DELVOIE were not found.
The main activity of CABINET PASCALE DELVOIE is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CABINET PASCALE DELVOIE is not available. You also can look at reviews of CABINET PASCALE DELVOIE, open positions, location of CABINET PASCALE DELVOIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABINET PASCALE DELVOIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABINET PASCALE DELVOIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABINET PASCALE DELVOIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABINET PASCALE DELVOIE, employees, financial statistics.