PAUL DE SMET

Contactgegevens PAUL DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIESSTRAAT 52; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93835720 (+32-93835720) 93835720 (+32-93835720)

Fax (fax): +32 (9) 460-49-75 +32 (9) 460-49-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL DE SMET
Products information PAUL DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE09432830810
Ondernemingsnummer: 7525329589
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in PAUL DE SMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL DE SMET
(Get full report from official database of BE for PAUL DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL DE SMET
Addition kinds of activities for PAUL DE SMET

8049. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
10610100. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
32620000. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
70320302. Jachtkamp | Hunting camp
83610201. Halverwege huis voor misdadigers en misdadigers | Halfway home for delinquents and offenders

Werken bij PAUL DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Logistieke medewerker bpost Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker in een sorteercentrum maak je deel uit van een hightech werkplek waar het gonst van de bedrijvigheid. Met oog voor detail sorteer je poststukken, die vervolgens naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden vervoerd. Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten - voornamelijk machinaal: je werkt bijvoorbeeld met sorteermachines en scanners. Je staat in voor het basisonderhoud van de machines. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van PAUL DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of PAUL DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL DE SMET. Laat een reactie achter voor PAUL DE SMET. PAUL DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL DE SMET. Leave a respond for PAUL DE SMET. PAUL DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL DE SMET op de google maps. Adres en contacten PAUL DE SMET
Location of PAUL DE SMET on the google maps. Address and contacts of PAUL DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL DE SMET PAUL DE SMET: FLINSTANT PRINT SHOP NV | ELECTRO SNAUWAERT | DELWICHE PATRICK BVBA | AGEBO | GHISLAIN NOEL

Other related companies as PAUL DE SMET: FLINSTANT PRINT SHOP NV | ELECTRO SNAUWAERT | DELWICHE PATRICK BVBA | AGEBO | GHISLAIN NOEL

PAUL DE SMET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09432830810. Het bedrijf PAUL DE SMET bevindt zich op het adres: DRIESSTRAAT 52; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in PAUL DE SMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL DE SMET is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL DE SMET, openstaande posities, locatie van PAUL DE SMET op de kaart.

PAUL DE SMET is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL DE SMET, company assigned to the tax number BE09432830810. The company PAUL DE SMET is located at the address: DRIESSTRAAT 52; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in PAUL DE SMET were not found.
The main activity of PAUL DE SMET is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL DE SMET is not available. You also can look at reviews of PAUL DE SMET, open positions, location of PAUL DE SMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL DE SMET, employees, financial statistics.