Window Solution

Contactgegevens Window Solution: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Window Solution: address, phone, fax, email, website, opening hours

Window Solution

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Martijn van Torhoutstraat 24; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 61 00 28 (+32-055 61 00 28) 055 61 00 28 (+32-055 61 00 28)

Fax (fax): +32 (4) 850-81-64 +32 (4) 850-81-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Window Solution: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Window Solution"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Window Solution"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Window Solution, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Window Solution. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Window Solution, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Window Solution. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Window Solution
Products information Window Solution

BTW identificatienummer (tax): BE05440399169
Ondernemingsnummer: 7602233886
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Window Solution zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Window Solution
(Get full report from official database of BE for Window Solution)

Aanvulling soorten activiteiten voor Window Solution
Addition kinds of activities for Window Solution

8741. Management diensten | Management services
122299. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
27890102. Montage van kaarten en monsters | Mounting of maps and samples
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
28129900. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
35619900. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
48410000. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services

Werken bij Window Solution: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Window Solution: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Window Solution. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Window Solution. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP VOOR GENTBRUGGE - LEDEBERG (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gentbrugge, Ledeberg

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • HEAD OF HR OPERATIONS (BE769604) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TUI

    Type: Vaste Job

    Onze klant TUI België (www.tui.be), met kantoren te Oostende en Zaventem, maakt deel uit van de internationale TUI Group. TUI België is de grootste Belgische toerismegroep en typeert zich als een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Samen met een team van 2.000 gedreven collega’s maken zij hun belofte 'Discover your smile' elke dag opnieuw waar. Momenteel zijn wij voor de corporate HR-afdeling (Oostende en Zaventem) op zoek naar een (m/v): HEAD OF HR OPERATIONS Gedreven implementator van HR-systemen & -processen met oog voor continue optimalisering en sterke interpersoonlijke vaardigheden Functie Je bent de eindverantwoordelijke voor een gestructureerde, efficiënte en kwalitatieve uitvoering van de salaris- en personeelsadministratie. Je staat in en zorgt voor een effectieve HR-administratie & -optimalisering van payroll en HR-processen teneinde een correcte uitvoering van de dagelijkse payroll. Je zorgt voor het implementeren en continu optimaliseren van de HR-systemen en -processen die bijdragen aan een efficiënte organisatie voor zowel HR, leidinggevenden als medewerkers. Je maakt voorstellen en werkt ideeën uit rond de optimalisering en harmonisatie van de dienstverlening aangaande personeelsadministratie en dit ook op termijn voor de TUI Employee Self Service en Manager Self Service. Je zorgt voor het managen van de externe partners zoals het sociaal secretariaat en verzekeringsmaatschappijen teneinde tot een hecht partnership en een win-winsituatie te komen voor alle entiteiten binnen TUI België. Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse communicatie en operationele verwerking van het cafetariaplan, oneShare-aandelenplan en bent ook verantwoordelijk voor het managen van externe relaties zoals bv. de Sociale Inspectie. Je ondersteunt je HR Business Partner- en Social Legal-collega’s met betrekking tot het sociaal overleg met de ondernemingsraad en vakorganisaties. Je zorgt voor het aanleveren van juiste en tijdige relevante informatie aan de organisatie en het HR-team en adviseert het management en de directie bij de analyse van de HR-KPI's en bij het nemen van de juiste acties. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van je team (12-tal medewerkers op 2 locaties). Je houdt je kennis up-to-date met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en weet deze optimaal binnen de organisatie toe te passen. Je rapporteert aan de HR Director BeNe.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Window Solution in sociale netwerken
Look for responds of Window Solution in social networks

Lees alle opmerkingen voor Window Solution. Laat een reactie achter voor Window Solution. Window Solution bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Window Solution. Leave a respond for Window Solution. Window Solution on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Window Solution op de google maps. Adres en contacten Window Solution
Location of Window Solution on the google maps. Address and contacts of Window Solution

Andere gerelateerde bedrijven als come Window Solution Window Solution: Romy | Neon Service | PAUL VAN CAUWENBERGE | TEST LUC | DEHAYE ETS SPRL

Other related companies as Window Solution: Romy | Neon Service | PAUL VAN CAUWENBERGE | TEST LUC | DEHAYE ETS SPRL

Window Solution is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Window Solution, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05440399169. Het bedrijf Window Solution bevindt zich op het adres: Martijn van Torhoutstraat 24; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Solar protection - Inside. Producten gemaakt in Window Solution zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Window Solution is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Window Solution is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Window Solution, openstaande posities, locatie van Window Solution op de kaart.

Window Solution is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Window Solution, company assigned to the tax number BE05440399169. The company Window Solution is located at the address: Martijn van Torhoutstraat 24; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Solar protection - Inside. Products created in Window Solution were not found.
The main activity of Window Solution is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Window Solution is not available. You also can look at reviews of Window Solution, open positions, location of Window Solution on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Window Solution, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Window Solution, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Window Solution, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Window Solution, employees, financial statistics.