BIO-PRALINES MARIEFRANS

Contactgegevens BIO-PRALINES MARIEFRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIO-PRALINES MARIEFRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIO-PRALINES MARIEFRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSENPAD 114; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33148423 (+32-33148423) 33148423 (+32-33148423)

Fax (fax): +32 (67) 198-19-96 +32 (67) 198-19-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIO-PRALINES MARIEFRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIO-PRALINES MARIEFRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIO-PRALINES MARIEFRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIO-PRALINES MARIEFRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIO-PRALINES MARIEFRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIO-PRALINES MARIEFRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIO-PRALINES MARIEFRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIO-PRALINES MARIEFRANS
Products information BIO-PRALINES MARIEFRANS

BTW identificatienummer (tax): BE02908874511
Ondernemingsnummer: 5394805908
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BIO-PRALINES MARIEFRANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIO-PRALINES MARIEFRANS
(Get full report from official database of BE for BIO-PRALINES MARIEFRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIO-PRALINES MARIEFRANS
Addition kinds of activities for BIO-PRALINES MARIEFRANS

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
514300. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
23960204. Linten en bogen, gesneden en gesneden | Ribbons and bows, cut and sewed
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
34129903. Melk (vloeibaar) verzendbakken, metaal | Milk (fluid) shipping containers, metal
39140205. Houtwerk, Nikkel Zilver | Hollowware, nickle silver
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist

Werken bij BIO-PRALINES MARIEFRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIO-PRALINES MARIEFRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIO-PRALINES MARIEFRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIO-PRALINES MARIEFRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BIO-PRALINES MARIEFRANS in sociale netwerken
Look for responds of BIO-PRALINES MARIEFRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIO-PRALINES MARIEFRANS. Laat een reactie achter voor BIO-PRALINES MARIEFRANS. BIO-PRALINES MARIEFRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIO-PRALINES MARIEFRANS. Leave a respond for BIO-PRALINES MARIEFRANS. BIO-PRALINES MARIEFRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIO-PRALINES MARIEFRANS op de google maps. Adres en contacten BIO-PRALINES MARIEFRANS
Location of BIO-PRALINES MARIEFRANS on the google maps. Address and contacts of BIO-PRALINES MARIEFRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BIO-PRALINES MARIEFRANS BIO-PRALINES MARIEFRANS: MARCEL MULLER | Weid' en Wilgen | EUROP | N. NDALA WA | Space Ano Space NV

Other related companies as BIO-PRALINES MARIEFRANS: MARCEL MULLER | Weid' en Wilgen | EUROP | N. NDALA WA | Space Ano Space NV

BIO-PRALINES MARIEFRANS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIO-PRALINES MARIEFRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908874511. Het bedrijf BIO-PRALINES MARIEFRANS bevindt zich op het adres: PRINSENPAD 114; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in BIO-PRALINES MARIEFRANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIO-PRALINES MARIEFRANS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIO-PRALINES MARIEFRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIO-PRALINES MARIEFRANS, openstaande posities, locatie van BIO-PRALINES MARIEFRANS op de kaart.

BIO-PRALINES MARIEFRANS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIO-PRALINES MARIEFRANS, company assigned to the tax number BE02908874511. The company BIO-PRALINES MARIEFRANS is located at the address: PRINSENPAD 114; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in BIO-PRALINES MARIEFRANS were not found.
The main activity of BIO-PRALINES MARIEFRANS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIO-PRALINES MARIEFRANS is not available. You also can look at reviews of BIO-PRALINES MARIEFRANS, open positions, location of BIO-PRALINES MARIEFRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIO-PRALINES MARIEFRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIO-PRALINES MARIEFRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIO-PRALINES MARIEFRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIO-PRALINES MARIEFRANS, employees, financial statistics.