FLVZW OLV CAMPUS ASSE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FLVZW OLV CAMPUS ASSE
Private companiesEducational Services • FLVZW OLV CAMPUS ASSE

Contactgegevens FLVZW OLV CAMPUS ASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVZW OLV CAMPUS ASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVZW OLV CAMPUS ASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bloklaan 5 1730 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-00-61-11 32-23-00-61-11

Fax (fax): 32-24-51-03-00 32-24-51-03-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVZW OLV CAMPUS ASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVZW OLV CAMPUS ASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVZW OLV CAMPUS ASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVZW OLV CAMPUS ASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVZW OLV CAMPUS ASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVZW OLV CAMPUS ASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVZW OLV CAMPUS ASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVZW OLV CAMPUS ASSE
Products information FLVZW OLV CAMPUS ASSE

BTW identificatienummer (tax): BE09020294189
Ondernemingsnummer: 5656005859
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLVZW OLV CAMPUS ASSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical services - specialised

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVZW OLV CAMPUS ASSE
(Get full report from official database of BE for FLVZW OLV CAMPUS ASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVZW OLV CAMPUS ASSE
Addition kinds of activities for FLVZW OLV CAMPUS ASSE

0782. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
14590301. Aplite mijnbouw | Aplite mining
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
20759906. Sojabonen eiwit concentraten en isolaten | Soybean protein concentrates and isolates
22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
50230301. gordijnen | Curtains

Werken bij FLVZW OLV CAMPUS ASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVZW OLV CAMPUS ASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVZW OLV CAMPUS ASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVZW OLV CAMPUS ASSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van FLVZW OLV CAMPUS ASSE in sociale netwerken
Look for responds of FLVZW OLV CAMPUS ASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVZW OLV CAMPUS ASSE. Laat een reactie achter voor FLVZW OLV CAMPUS ASSE. FLVZW OLV CAMPUS ASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVZW OLV CAMPUS ASSE. Leave a respond for FLVZW OLV CAMPUS ASSE. FLVZW OLV CAMPUS ASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVZW OLV CAMPUS ASSE op de google maps. Adres en contacten FLVZW OLV CAMPUS ASSE
Location of FLVZW OLV CAMPUS ASSE on the google maps. Address and contacts of FLVZW OLV CAMPUS ASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVZW OLV CAMPUS ASSE FLVZW OLV CAMPUS ASSE: Momiji Bonsai Studio | Godfroid Sports | MEUKO | MONIQUE CLAEYS | ROBERT SMETS

Other related companies as FLVZW OLV CAMPUS ASSE: Momiji Bonsai Studio | Godfroid Sports | MEUKO | MONIQUE CLAEYS | ROBERT SMETS

FLVZW OLV CAMPUS ASSE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVZW OLV CAMPUS ASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09020294189. Het bedrijf FLVZW OLV CAMPUS ASSE bevindt zich op het adres: Bloklaan 5 1730 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 289,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Medical services - specialised. Producten gemaakt in FLVZW OLV CAMPUS ASSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVZW OLV CAMPUS ASSE is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVZW OLV CAMPUS ASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVZW OLV CAMPUS ASSE, openstaande posities, locatie van FLVZW OLV CAMPUS ASSE op de kaart.

FLVZW OLV CAMPUS ASSE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVZW OLV CAMPUS ASSE, company assigned to the tax number BE09020294189. The company FLVZW OLV CAMPUS ASSE is located at the address: Bloklaan 5 1730 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 289,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Medical services - specialised. Products created in FLVZW OLV CAMPUS ASSE were not found.
The main activity of FLVZW OLV CAMPUS ASSE is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVZW OLV CAMPUS ASSE is not available. You also can look at reviews of FLVZW OLV CAMPUS ASSE, open positions, location of FLVZW OLV CAMPUS ASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVZW OLV CAMPUS ASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVZW OLV CAMPUS ASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVZW OLV CAMPUS ASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVZW OLV CAMPUS ASSE, employees, financial statistics.